Stradiņa slimnīcas darbinieku bērni radījuši krāsainus apsveikumus slimnīcas pacientiem. Zīmējumi tika iespiesti tipogrāfijā, un kā apsveikuma kartiņas tiks dāvinātas pacientiem, kuriem svētku laiks paies, ārstējoties slimnīcā.

Bērni kopā ar vecākiem zīmēja un veidoja apsveikumus, kuri tipogrāfijā ieguvuši atklātnes formu. Kopā ar tipogrāfijas atbalstu sadrukāti 800 apsveikumi. Estere (8 gadi) raksta: „Es ceru, ka šis eņģelis atnesīs tev laimi, veselību un prieku. Lai priecīgi tev svētki un Ziemassvētki. Lai Ziemassvētkos sabrauc tavi radinieki un pastāsta tev viņu piedzīvojumus un savus priekus! Es ļoti ceru, ka tu priecāsies!”, Agata (8 gadi) raksta: „Man ir ļoti žēl, ka jūs visi esat slimnīcā, bet novēlu, lai jūs visi ātri saārstētos un novēlu laimi, lai jūs divus gadus neslimotu, un lai jums visos darbos veicas!”

Aicinājumam atsaucās bērni, sākot no 3 līdz pat 16 gadu vecumam. Slimnīcas kolektīvs ir gandarīts par darbinieku atsaucību un vēlēšanos svētkos dāvāt iepriecinājumu tiem, kuriem tas vajadzīgs visvairāk – slimniekiem. Slimnīcas darbinieki cer, ka šī kļūs par tradīciju.

Slimnīcas darbinieku bērnu apsveikumus drukāšanu atbalstīja tipogrāfija McĀbols.