Koncertu rīkotājs FBI paziņo, ka jau pavasarī, 7. aprīlī, “Arēnā Rīga” uzstāsies fenomenālas balss īpašniece un viena no visu laiku veiksmīgākajām dziedātājām Meraija Kerija (Mariah Carey). Mūziķe nav uzstājusies Eiropā kopš 2003. gada, kas padara viņas gaidāmo koncerttūri “Sweet Sweet Fantasy” par īpašu un ilgi gaidītu notikumu. Viņas koncertprogramma Lasvegasā ir izpārdota katru vakaru, nupat dziedātāja saņēma arī zvaigzni Holivudas Slavas alejā.

Koncertā klausītājus sagaida mākslinieces spilgtāko hitu izlase, no kuriem 18 dziesmas pabijušas ietekmīgāko mūzikas topu pirmajā vietā. Meraija Kerija koncertā izpildīs “Hero”, “Fantasy”, “Always Be My Baby” un, protams, pasaulslaveno hitu, kas nu jau kļuvis par klasiku - “We Belong Together”, ka arī citus karjeras labākos skaņdarbus.

Drīzumā gaidāms arī jauns ieraksts, bet plānotajā Eiropas koncertturnejā pieprasītā mūziķe sniegs vismaz 23 arēnas šovus.

Meraija Kerija ir mūzikas ikona un soulmūzikas leģenda. Ar vairāk nekā 220 miljoniem pārdotu ierakstu Meraija Kerija ir viena no visu laiku veiksmīgākajām personībām mūzikas biznesā. Viņa ir ieguvusi vairākas “Grammy” balvas, 19 “World Music Awards”, 21 “American Music Awards” un 14 “Billboard” apbalvojumus.

Dziedātāja ir slavena ar savu spēcīgo piecu oktāvu vokālu, talantīgo dziesmu rakstīšanu un ierakstu producēšanu, kas ļauj Meraiju Keriju dēvēt par vienu no veiksmīgākajām māksliniecēm popmūzikā. Pie nozīmīgākajiem apbalvojumiem jāmin arī “Billboard” godalga kā labākajai desmitgades mūziķei, “World Music Award” par pasaules veiksmīgāko dziedātāju šajā tūkstošgadē un “Icon Award” par unikāliem sasniegumiem dziesmu rakstīšanā.

Elpu aizraujoša dziedātāja, dziesmu autore un producente - Meraija Kerija ir ieguvusi nedalītu atzinību visā pasaulē, iekarojot topu virsotnes un uzstājoties izpārdotos stadionos un arēnās. Mūzikas apskatnieki uzsver, ka dziedātāja ir radījusi jaunus ekselences standartus popmūzikā.

Biļetes uz popzvaigznes koncertu būs nopērkamas no piektdienas, 18. decembra, “Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv/. Koncertā būs tikai sēdvietas. Biļešu cena no 49 EUR.

Jau šotrešdien, 16. decembrī, plkst. 10.00 “Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv/ tiks uzsākta biļešu iepriekšpārdošana FBI koncertu kluba biedriem. Reģistrācija FBI mājas lapā - bez maksas.