Lai Ziemassvētku Eglīte iegūtu savu brīnumaino mirdzumu, tā ir jāaplaista ar burvju ūdeni. To vislabāk prot Mazā Feja! Lūk, viņa jau nes vērtīgo krūku!

Aizķērās kāja, sasitās trauks, ūdens aizplūda tūkstoš tērcītēs, uzmirdzēja un izgaisa...

Kas tas bija? Kas notika? Varbūt tas bija ļaunais burvis Vorlaks, kas nostājās Mazās Fejas ceļā? Tumsas burvi neviens negrib un negaida skaistajā Ziemassvētku laikā, tādēļ viņš īgņojas un grib visiem jaukt svētkus.

Bet Mazās Fejas nesto burvju ūdeni gaida gan Eglīte, gan visi bērni, kas sagatavojušies svētkiem Rīgas Cirkā. Vai Mazajai Fejai izdosies uzvarēt ļauno burvi un atdzīvināt Eglīti? Kur sasmelt izlijušā burvju ūdens lāses?

Visi cirka mākslinieki – akrobāti, spēkavīri, gaisa vingrotāji, virves staigātāji kopā ar saviem skolotajiem-draugiem: suņiem, lāčiem, pērtiķīšiem, baložiem un kaķiem ir labie burvji un īsti meistari! Kā labi draugi tie neaicināti nāks Mazajai Fejai palīgā. Visi mūsu cirka skatītāji, lielie un mazie, ir pelnījuši, lai fantastiskā Ziemassvētku Eglīte uzmirdzētu visās varavīksnes krāsās. Kā tas notiks?

Par to uzzināsiet Ziemassvētku pasakas “Trīs burvju ūdens lāses” Rīgas cirka izrādē! Šobrīd Eiropā vērienīgākā gaismas specefektu, ūdens, strūklaku šova un cirka mākslas sintēze!

Rīgas cirks aicina uz Ziemassvētku cirka programmas “Trīs burvju ūdens lāses” izrādēm no 18.decembra līdz 10.janvārim.

Izrādes garums ~ 2 stundas, starpbrīdis 20 minūtes.

Izrādēs vienlaicīgi skan latviešu, krievu un angļu valodas bez papildus sinhronā tulkojuma.

Biļešu cenas no 10,00 līdz 30,00 euro (bērniem līdz 5 gadiem, bez vietas, klēpī - 1,50 euro).

Biļetes un Dāvanu kartes var iegādāties Rīgas Cirka kasē, Biļešu servisa tirdzniecības vietās visā Latvijā un bilesuserviss.lv.

Dāvanu kartes var iegādāties www.fromme.lv/

www.cirks.lv/