Sestdien, 2016. gada 9. jūlijā, Rīgā, Lucavsalā, aicinām piedzīvot jau otro HOLI krāsu festivālu Latvijā. Biļetes jau pārdošanā Biļešu Paradīzes kasēs.

Daloties kopīgā priekā, piedzīvosim vienu no krāsainākajiem un pozitīvām emocijām bagātākajiem mūzikas, dejas un mākslas festivāliem Latvijā arī 2016. gada vasarā. Nākošgad pārsteigsim festivāla apmeklētājus ar krāsainiem ēdieniem, dzērieniem un vēl krāšņāku un aktīvāku izklaides programmu!

HOLI krāsu festivāls ir vienīgais krāsu festivāls Latvijā, kas vienuviet pulcē jauniešus, ģimenes ar bērniem, draugus un domubiedrus, visdažādāko tautību pārstāvjus – dzīves svinētājus un radītājus, jo prieks mūs vieno. Holi aicina būt brīviem, radošiem un draudzēties. Holi ģimene ir atvērta ikvienam!

Holi festivālā visas dienas garumā būs iespēja piedzīvot pašmāju un ārzemju mūziķu un DJ šovus, daudzpusīgi atpūsties radošajās, sporta, mākslas un aktīvās atpūtas piedzīvojumu zonās, kā arī vienoties kopīgajās krāsu mešanās – #holilv moments. Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai mājas lapā www.holi.lv un www.facebook.com/holikrasufestivals.

Aicinām savlaicīgi iegādāties biļetes par izdevīgākām cenām – festivāla mājas lapā www.holi.lv/ vai Biļešu Paradīzes kasēs. Tuvojoties festivālam, cenas pieaugs, ņemot vērā arī iespējamās PVN nodokļa izmaiņas.

Pirmā HOLI krāsu festivāla 2015 dalībnieki #holilv metienos meta krāsas, priecājās un piedzīvoja vēsturisku ballīti, tiekoties ar tādiem mākslieniekiem kā GACHO, Toms Grēviņš, Deniss Pashkevich Funk Therapy, Dubsisters, DJ Gustavito, Danielle Diaz no Vācijas, Triana Park, Astro'n'out & DJ Rudd, Louis Laporte no Nīderlandes, [Ex] da Bass & Normunds Piesis (live trumpet) un Taran & Lomov (Amber Muse). Pērn radošajās, sporta, mākslas un aktīvās atpūtas zonās piedzīvojām pirmo #holilv putu ballīti, kopīgi radījām neaizmirstamo #holilv Foto sienu, viens otru apkrāsojām, sadarbībā ar kultūras biedrību “Make Art” radījām kopīgo mākslas darbu no krāsainām smiltīm – Randala Mandala – priekam, mieram un līdzjūtībai. Radoši un daudzpusīgi atpūtāmies darbnīcās visai ģimenei, radījām skaistumu, izmantojot dabas materiālus, iepazinām kinētisko smilšu mākslu, lējām krāsu ūdeņus, smējāmies smieklu jogā, piedzīvojām ūdens aktivitātes, zorbingu, neparasto futbolu, disku golfu, lentošanu, pašbalansējošo uniciklo un darījām vēl daudz kopīga, kas radīja pašu galveno – prieku!

HOLI krāsu festivāla saknes ir meklējamas Indijā, kur tas ir viens no senākajiem un tradīcijām bagātākajiem festivāliem. To raksturo prieks, dzīves svinēšana, dziedāšana, dejošana, jaunā sākšana un atvadīšanās no vecā. Košo krāsu pulvera dejās, apkrāsojot vienam otru, un kopīgi metot krāsaino pulveri gaisā, cilvēki nojauc sociālās barjeras, kļūstot vienoti un bezrūpības pilni. Tas ir prieka radīšanas festivāls un laiks, kad viss tiek piedots.

Holi 2015 foto: ej.uz/holi_photo

HOLI sociālo mediju profilu konti:

Facebook.com: www.facebook.com/holikrasufestivals

Twitter.com (LV): www.twitter.com/krasufestivals

Twitter (RU): twitter.com/holi_lv

Draugiem.lv: www.draugiem.lv/krasufestivals

Vkontakte: vk.com/holilv

Odnoklassniki: ok.ru/group/57621371748408

Instagram: instagram.com/krasufestivals

Svinam dzīvi bez robežām un metamies vasaras krāsainākajā piedzīvojumā! Tiekamies sestdien, 9. jūlijā, 2016, Rīgā, Lucavsalā!