Atsaucoties uz lielo publikas interesi, čellu trio “Melo-M” izsludina Vecgada lielkoncerta papildkoncertu 30. decembrī Rīgas Kongresu namā, tādejādi dodot iespēju lielākam klausītāju skaitam klātienē vērot unikālā čellu orķestra ar vairāk nekā 50 mūziķiem uzstāšanos.

Tradicionālā “Melo-M” Vecgada lielkoncerta spilgtākais notikums šogad solās būt nebijuša čellu orķestra koncerts, kurā kopā ar “Melo-M” mūziķiem uzstāsies vairāk nekā 50 dažādu paaudžu Latvijas čellisti – gan skolēni un jaunieši, gan profesionāli mūziķi un seniori.

Čellu “mega-orķestra” izpildījumā jaunās skaņās varēs dzirdēt pašas populārākās un publikas iemīļotākās kompozīcijas no “Melo-M” repertuāra.

Čellu trio “Melo-M” papildkoncerts Rīgas Kongresu namā notiks 30. decembrī plkst. 15:00

Līdztekus Vecgada lielkoncertā skanēs arī Kārļa Auzāna oriģinālkompozīcijas no mūzikas programmas „No meža mēs nākam” un citi instrumentāli skaņdarbi.

Koncertā piedalīsies „Melo-M” dalībnieki Kārlis Auzāns, Jānis Pauls, Miķelis Dobičins un sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

Vakara koncerts Rīgas Kongresu namā notiks 30. decembrī un sāksies plkst. 19.00.

Biļetes uz „Melo-M Mega-orķestra”  Vecgada lielkoncertu un papildkoncertu iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā bilesuparadize.lv.