Jaungada jampadracis

(IZRĀDE KRIEVU VALODĀ)

26. DECEMBRĪ plkst. 12.00 –Salaspilī, Kultūras namā „Enerģētiķis”

27. DECEMBRĪ plkst. 14.00 – Rīgas Latviešu biedrības namā

Spilgta, jautra, mūsdienīgā izrāde – muzikālā pasaka „Jaungada jampadracis” neatstās vienaldzīgus ne pieaugušos, ne bērnus. 

Pie jaungada eglītes pirmssvētku rosīšanās, jau gandrīz viss ir gatavs, lai sagaidītu Salatēti.  Ārpus svētku noskaņai palika viltīga Baba Jaga un viņas radinieks Koščējs Nemirstīgais. Uz ko viņi ir gatavi, lai piedalīties svētkos vai gluži otrādi – sabojāt tos? Jūs uzzināsiet, paskatoties un piedaloties mūsu pasakā.

Aizraujošie konkursi, jautras mīklas un rotaļas ar Salatēti pie izrotātas eglītes!  Pirmssvētku noskaņojumu veidos spēles ar pazīstamiem visiem pasaku varoņiem un izrādes dalībniekiem, rotaļas un izklaides.

Izrāde ieinteresēs kā jekura vecuma bērnus, tā arī pieaugušos. Mūsu muzikālā pasaka, vispirms, ir kvalitatīvais šovs ar labu interesantu sižeti, laba mūzika, horeogrāfija un cirka priekšnesumi. Jums noteikti patiks spilgtie tērpi, krāšņas dekorācijas, interaktīvā saskarsme ar skatītājiem, joki un dziesmas.

Izrādes ilgums: 1stunda 40 minūtes
 
SVARĪGI!  Lai paspētu piedalīties spēļu programmā ar Salatēta palīgiem, lūdzam nākt 30 minūtes pirms laika, uzrādīta uz biļetes.
 
UN VĒL VIENS JAUNGADA PĀRSTEIGUMS JUMS UN JŪSU BĒRNIEM! 

BEZMAKSAS FOTOSESIJA ar Salatēti un citiem pasaku varoņiem

Biļetes var iegādāties šeit