21.decembrī Rīgas Kongresu namā ar Jaungada šova programmu „Smieklu atkausēšana” uzstāsies populārā Krievijas humoristiskā teātra „Greizais spogulis” aktieri.

„Greizais spogulis”- tas ir pavisam citādāks humors. Šeit ir sava filozofija, sava estētika. Daudz absurda, daudz paradoksālā. Mūsdienu teātrī ir jābūt savam apvērsumam, un viņi to ir radījuši.

Viņi - tie ir:

Teātra „Greizais spogulis” galvenais režisors un vadītājs, rakstnieks un humorists Viktors Razumovskis, kā arī populārie un talantīgie humoristi: Mihails Cerišenko un Aleksandrs Morozovs, Mihails Smirnovs un Mihails Vašukovs, pastāvīgie dalībnieki visās Jevgēnija Petrosjana un kanāla RTR programmās: „Smieklu panorāma” («Смехопанорама»), „Smieklu istaba” («Комната смеха»), „Smieties atļauts” («Смеяться разрешается») un, protams, „Greizais spogulis” («Кривое зеркало»).

Teātra „Greizais spogulis” regulārās uzstāšanās humoristiskajās programmās padarījušas aktierus-humoristus gandrīz vai par radiniekiem ne tikai savā starpā, bet arī visiem Krievijas iedzīvotājiem, kuri mīl no sirds izsmieties.

 Ja Jūsu interesi izraisa zilajos ekrānos vēl neredzēti un nedzirdēti joki, tad nāciet uz priekšnesumu nedomājot!

Jaungada šova programma „Smieklu atkausēšana” ne tikai ļaus kaut uz mirkli aizmirst par Jūsu ikdienas likstām, bet arī sniegs Jums lielisku noskaņojumu.

Biļetes var iegādāties šeit