Jūlijonkuliņš, kurš šobrīd aktīvi gatavojas saviem mīļākajiem svētkiem – Ziemassvētkiem aptvēris, ka viņa kaķim nav vārda! Lai labotu šo kļūmi, Jūlijonkuliņš izsludina konkursu par labāko kaķa vārda variantu. Konkursa uzvarētājs iegūs ielūgumu uz Leļļu teātra jauniestudējuma “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki” pirmizrādi, kas notiks 6. decembrī plkst. 15:00 teātra Mazajā zālē.

Labākā vārda atlasē piedalīsies visa izrādes “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki” radošā komanda - režisors Edgars Kaufelds, māksliniece Rūta Briede, scenogrāfe Liene Pavlovska, komponists Mikus Frišfelds, kā arī aktieri Arnita Jaunzeme, Artūrs Putniņš un Pēteris Galviņš. Konkursa uzvarētājs par ielūguma saņemšanu tiks informēts personīgi.

Jaunā Latvijas Leļļu teātra izrāde “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki” domāta ģimenēm ar bērniem no četru gadu vecuma. Rīgā iestudējums būs skatāms 6., 25. un 31. decembrī. Visiem, kuri nevarēs apmeklēt izrādi šajos datumos, būs iespēja to noskatīties arī citviet Latvijā - Ogresgalā, Lubānā, Cesvainē, Daugavpilī, Babītē, Talsos, Inčukalnā, Iecavā, Saldū u.c.

Biļetes uz izrādi iegādājamas visās “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Sīkāka informācija par izrādēm www.lelluteatris.lv/.