Nākamā gada 14. septembrī Rīgas Kongresu namā ar elegantu koncertu uzstāsies Makss Rābe (Max Raabe) un “Palast Orchester”. Ekstravagantais mūziķis Latvijas publikai piedāvās koncertprogrammu “Eine Nacht in Berlin” (“Nakts Berlīnē”), kuras ietvaros izpildīs 20. un 30. gadu kompozīcijas no Veimāras ziedu laikiem. Kopš pirmizrādes šī gada sākumā, to apmeklējuši jau vairāk nekā 16 000 skatītāju 16 pilsētās.

“Eine Nacht in Berlin” ir kas vairāk par koncertu - tās ir neizmirstamas emocijas, savdabīgs ceļojums laikā, kurā mākslinieki izpilda 20. - 30. gadu orģinālskaņdarbus, kā arī mūsdienu hitu artanžējumus atbilstošā noskaņā. Lai kurā valstī Makss Rābe un orķestris uzstātos, kritiķi  vienbalsīgi velta slavinošus vārdus, dēvējot “Eine Nacht in Berlin” par šarmantu, inteliģentu un unikālu šovu, kurā laikā no skatuves strāvo augstākās klases izpildījums un autentiska noskaņa.

Ikviens koncerta apmeklētājs jau ar pirmajām taktīm tiks aizvests citā realitātē. Uz skatuves valdīs apbrīnojama vēsturisku detaļu un mūsdienu moderno tehnoloģiju saskaņa. Skatītājs vienlaicīgi atradīsies vēsturiskajā 20. gadu interjerā, kamēr augstvērtīgā skaņa atgādinās par mūsu gadsimta progresīvakajiem sasniegumiem. Un gluži kā dzirkstele tam visam vidū ir neizsmeļamā Maksa Rābes humora izjūta, kas neatstās vienaldzīgu nevienu.

Biļetes uz koncertu jau tagad ir pieejamas “Biļešu servisa” kasēs un bilesuserviss.lv. Biļešu cena no EUR 39.