29.martā “Arenā Rīga” uzstāsies Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs ar jaunu grandiozu šova programmu “Es”, kas radīta sadarbībā ar pasaulslaveno  Cirque du Soleil režisoru Franko Dragone. Izsmalcinātais un tehnoloģijām pārbagātais šovs-izrāde “Es” kļūs par bezprecedenta notikumu ne vien Krievijas, bet arī pasaules popmūzikā.

Horeogrāfiju priekšnesumam veidos Tonijs Testa, kas strādājis ar leģendāro Kailjas Minogas šovu "Aphrodite". Kostīmus dziedātājam radīs gan Krievijas augstās modes metrs Valentīns Judaškins, gan Itālijas modes nama Dolce & Gabbana pārstāvji, gan slavenais Amerikas dizaineris Gregs Laurens. Speciāli jaunajai programmai radīts jauns muzikālais materiāls, bet koncertā izskanēs arī Filipa Kirkorova leģendārie hīti.

Sapnis par sadarbību ar slaveno režisoru Filipam Kirkorovam radies pirms 12 gadiem, kad viņš Lasvegasā apmeklējis dziedātājas Selīnas Dionas brīnišķīgo šovu “A New Day”, kuras režisors bija Franko Dragone.           

Franko Dragone ir burvis, kura vīzija un fantāzijas radīja dzīvo klasiku -  Cirque du Soleil priekšnesumus “MYSTERE” un “O”, ka arī citus šovus, kas jau ilgus gadus skatāmi prestižākajās zālēs visā pasaulē no Arābu Emirātiem līdz Lasvegasai, no Neapoles līdz Makao.

Šovs “Es” ir divu spilgtu zvaigžņu - Dziedātāja un Režisora vairāku gadu kopdarba rezultāts. Šajā kopīgajā daiļradē, priekā un pārdzīvojumos, vienotībā un pretstatos  Filips Kirkorovs un Franko Dragone atklāj jaunus horizontus. Atklāj sevi no jauna. Atklāj to mums – skatītājiem.

Šovs “Es” pirmo reizi tiks demonstrēts publikai 2016.gada martā Maskavā Valsts Kremļa pilī. Gandrīz uzreiz pēc pirmizrādes 29.martā to varēs noskatīties arī Latvijas skatītāji “Arēnā Rīga”.

Biļetes var iegādāties šeit