Organizatoriem nav miera un viņi vēlas dot sportistiem iespēju vēl kārtīgi pabraukāties, bet šoreiz apvienojot arī dažas interesantas disciplīnas. Jau šo 6dien, 24.oktobrī Biķerniekos, sāksim 12:00.

Drift games ietvers 4 dažādas disciplīnas-DRIFTA FUTBOLS, kur katram braucējam būs iespēja driftējot iesist futbola vārtos, trāpot noteiktos punktos un iegūstot noteiktu punktu skaitu. DRIFTA PARKOŠANĀS- šī disciplīna izpelnījās skatītāju ovācijas NEZ driftā kur tas tika veidots kā šovs, šoreiz braucējiem būs jāparkojas pēc iespējas tuvāk paralēlajai automašīnai, no kā tiks arī noskaidrots rezultāts izmērot attālumu. GYMKHANA- šeit tiks pārbaudīta braucēju veiklība mazā šķēršļu trasē, rezultāti tiks noteikti pēc trasē pavadītā laika.

Kā sacensību viens no interesantākajiem momentiem solās būt „BEAT THE PRO” TANDĒMU CĪŅAS. Ja skatītāji ir pieraduši vērot kā tandēmos sakārtojās braucēji pēc kvalifikācijas rezultātiem, šoreiz visu noteikt izloze. Būs TOP 64 egle, kas arī ir vēl nebijusi Latvijā, braucēji izvilkt numuriņus no 1-64 tādejādi sakārtojot sevi egles pozīcijās, neviens nezin kurš pret kuru brauks, noteikti brauks gan street pret pro, gan pro pret proam u.t.t. Dažiem laimīgajiem izkritīs lozes, kad viņi automātiski tiks TOP32, tā kā jautrība būs, trase tiks veidota tā lai visas klases braucēji var to izbraukt, galvenais ko vērtēs tiesneši būs distance vienam no otra un agresivitāte, tāpēc ceram sagaidīt tuvus tandēmus.

Skatītājiem ieeja ir 3 EUR, tā kā šis nav pasākums, bet treniņu režīmā izklaides braucējiem. Ieeja būs pa 8 vārtiem sākot no 11:30.

DRIFT GAMES DIENAS KĀRTĪBA

12:00-14:00 DISCIPLĪNA GYMKHANA (LAUKUMĀ AIZ STARTA MĀJAS)

12:00-14:00 DISCIPLĪNA DRIFTA PARKOŠANĀS (UZ TAISNĪTES PIE TRIBĪNĒM)

12:00-14:00 DISCIPLĪNA DRIFT FUTBOLS (UZ TAISNĪTES PIE TRIBĪNĒM)

*DISCIPLĪNĀS BRAUKŠANA NOTIKS PA GRUPĀM, KATRAM TIKS DOTAS 3 IESPĒJAS

14:10-16:30 „BEAT THE PRO” TANDĒMU CĪŅAS, TANDĒMU TOP 64, STARP VISIEM PRO, PROAM UN STREET DRIFTERIEM, PĀRI TIKS NOTEIKTI IZLOZES KĀRTĪBĀ PIE IEEJAS, DAŽIEM IZKRITĪS LOZES, KURAS AUTOMĀTISKI GARANTĒS IEKĻŪŠANU TOP 32 (TRASE AIZ STARTA MĀJAS)

16:40-18:00 (CIK ATĻAUS LAIKAPSTĀKĻI-TUMSA) DRIFTA VIZINĀŠANA- DRAUGU, SPONSORU U.C.

18:00 APBALVOŠANA (LAUKUMĀ PIE STARTA MĀJAS)