12.novembrī uz Rīgas Kongresu nama skatuves uzstāsies dziedātāja Olga Kormuhina. Koncerta īpašais viesis – Aleksejs Belovs.

Azartiskā un enerģiskā dziedātāja, kas piesmakušā balsī dzied par mīlestību, pastāv ārpus laika un stila kanoniem. Viņas tituli runā paši par sevi – Olga Kormuhina ir prēmijas “Ovācija” un titula “Krievijas labākā balss” ieguvēja, TV šova “Divas zvaigznes” uzvarētāja. Dziedātāja nepieļauj nekādus kompromisus, tai skaitā pati ar sevi. Šķiet, pats liktenis lēmis viņai kļūt par dziedātāju.

Olgas Kormuhinas skatuves debija notika 1980.gada pavasarī džeza festivālā “Ņižegorodskas zvaigzne”, kur viņa ieguva grand-prix balvu nominācijā “Labākais solo vokāls”. 1986.gadā dziedātāja piedalījās slavenajā festivālā “Jūrmala-86”, kur ar dziesmu “Visota” ieguva speciālo diplomu. 1988.gadā viņa sāka darboties hārdroka grupā “Sarkanā pantera”, ko tajā laikā augsti novērtēja visi labas mūzikas cienītāji. Pēc grupas izjukšanas Olga Kormuhina uzsāka savu solo karjeru un pamazām atkāpās no smagā roka stila, pievēršoties populārajai mūzikai ar blūza elementiem.

Gadu gaitā dziedātāja piedalījusies neskaitāmos koncertos, konkursos un festivālos. 1998.gads un tikšanās ar leģendārās rokgrupas “Gorky Park” līderi Alekseju Belovu, kas vēlāk kļuva par viņas vīru, atškīra jaunu un nozīmīgu lappusi dziedātājas muzikālajā karjerā.

Šobrīd Olga Kormuhina aktīvi piedalās dažādos starptautiskos projektos un labdarības koncertos. Viņas unikālā balss, oriģinālā izpildījuma maniere un smalkā mūzikas izjūta skatītājos izsauc sajūsmu un dziļu cieņu. Dziedātāja joprojām pārliecinoši turpina savu kāpienu muzikālajā Olimpā, sniedzot nenovērtējamu ieguldījumu Krievijas rokmūzikas vēsturē.

12.novembrī Rīgā izskanēs gan dziedātājas populārākie hiti, gan arī jaunas interesantas kompozīcijas.

Biļetes var nopirkt šeit.