Baltijas Modes Federācija jau otro reizi var lepoties ar sadarbības līguma noslēgšanu ar starptautisko mediju aģentūru Euronews, kas sakot no šodienas, 12. oktobra, informēs savu auditoriju par 23. Rīgas modes nedēļas norisi. Tas nozīmē ne tikai Rīgas vārda izskanēšanu visā Eiropā, bet ir arī liels pagodinājums un informatīvais atbalsts pašmāju modes industrijai.

Euronews ir lielākais un pazīstamākais ziņu kanāls Eiropā, kur ik dienu tiek atspoguļoti nozīmīgākie notikumi dažādās valstīs un nozarēs. To pārraida visu diennakti 13 dažādās valodās un 155 valstīs visā pasaulē, un katra publicētā ziņa sasniedz vairākos miljonos mērāmu auditoriju.

Pēc pirmās sadarbības pieredzes 2014. gada pavasarī Euronews, kā Riga Fashion Week mediju partnetris, atzina, ka bija ļoti apmierināts ar projektu, un tajā saskata ļoti lielu potenciālu, tāpēc sadarbību ar RFW nolēma turpināt. Nokļūšana Euronews ziņu virsrakstos palīdzēs nostiprināt Rīgas pozīcijas starptautiskajā mērogā un vēl vairāk popularizēt Latvijas dizainu un pilsētas tūrismu kopumā. 

Sekojiet RFW jaunumiem internetā:
www.rfw.lv/
www.facebook.com/Riga.Fashion.Week

@rigafashionweek_official (Instagram)
‪#rigafashionweek