Kārtējās Rīgas modes nedēļas laikā, no 26. līdz 31. oktobrim, Latvijas labākie modes dizaineri demonstrēs savas jaunākās 2016. gada pavasara/vasaras kolekcijas. Gatavojoties lielajam notikumam, RIGA FASHION WEEK ziņu dienests turpina stāstīt par pašmāju modes māklinieku, RFW dalībnieku, jaunumiem un sasniegumiem.
 
Ja līdz šim brīdim Dace Bahmann iekaroja publiku ar savām kleitu un virsjaku kolekcijām, sākot ar šo sezonu zīmols piedāvās pilnu apģērbu priekšmetu klāstu, un jaunājā kolekcijā būs sastopāmas arī bikses, svārki, šorti un topi, kuri ir savstarpēji kombinējami. Dizainere paliek uzticīga zīdam un kokvilnai un turpina iekārot gan Latvijas, gan ārvalstu tirgus.
 
Dizaineris Iļja Buličevs (zīmols "Bulichev") kopš šīs sezonas strādās kopā ar modes mākslinieci Annu Itkinu (zīmols "Stylista") vienā studijā "Stylista & Bulichev" Vecrīgā (Z. Meierovica bulv. 4). Abi dizaineri sev par mērķi uzstādīja atjaunot gadsimtiem senās Rīgas ateljē tradīcijas. RFW laikā savas kolekcijas viņi demonstrēs vienā kopīgajā skatē ”Grunge Couture” sadarbībā ar Latvijas apavu zīmolu Woolfers.
 
Šī gada pavasarī Rīgas modes nedēļā debitējis zīmols it'sME, šajā sezonā aktīvi piedalās modes izstādēs ārpus Latvijas, meklējot sadarbības partnerus un tirdzniecības iespējas starptautiskajā mērogā. Zīmola pāsrtāvji tikko atgriezušies no izstādes "Mipap" Itālijā, līdz gada beigām plāno piedalīties modes izstādēs Briselē un Milānā. it'sME otro kolekciju, kura būs skatāma RFW laikā, līdzīgi kā debijas kolekciju veidojis dizaineris Artis Štamguts.
 
 
Sekojiet RFW jaunumiem internetā:
www.rfw.lv/
www.facebook.com/Riga.Fashion.Week
@rigafashionweek_official
‪#rigafashionweek