Ceļā uz mēbeļu izstādi „Baltic Furniture 2015”, kas šajā nedēļas nogalē notiks Ķīpsalā, no uzņēmuma „Feidi” busiņa pazudis dizaina krēsls 900 eiro vērtībā. Iesaisties meklēšanā – slēpņošanas akcijā „Atrodi dizaina krēslu!” un saņem atlīdzību!

„Izbraucu no noliktavas Nīcgales ielā plkst. 8.00, lai dotos uz Izstāžu centru Ķīpsalā. Tālāk braucu pa A. Čaka ielu un nogriezos uz Merķeļa ielas, kur apstājos uz 15 minūtēm, lai iegādātos rīta kafiju un bulciņas. Turpināju ceļu pa Kalpaka bulvāri, kur nogriezos uz K. Valdemāra ielu, lai dotos pāri Vanšu tiltam. Nonākot galapunktā un atverot busiņa durvis, secināju, ka tas ir tukšs,” satraukts stāsta šoferis Valērijs.

Pazudušais zīmola „Rosini” dizaina krēsls „Ischia” ir ražots Itālijā.

„Krēsls „Ischia” ir piesātinātā tirkīza krāsā un pārklāts ar patīkamu, samtam līdzīgu audumu Honeymoon jeb medusmēnesis. Vēloties Latvijā pirmo reizi prezentēt zīmola „Rosini” elegantās un ērtās dizaina mēbeles, bijām plānojuši izvietot to savā ekspozīcijā izstādē „Baltic Furniture” līdzās citām vērtīgām dizaina precēm, bet tagad tas ir pazudis,” stāsta uzņēmuma „Feidi” pārstāvis Aigars Meždreijs.

Iedarbini sevī detektīvu – piedalies slēpņošanas akcijā!

Slēpņošanas akcijā „Atrodi dizaina krēslu!” var piedalīties jebkurš interesents. Dalībnieka uzdevums ir atrast pazudušo krēslu, vadoties pēc dotajiem norādījumiem. Akcija norisināsies no 28. septembra plkst. 12.00 līdz 30. septembra plkst. 17.00. Un pirmais detektīvs, kurš šajā laika periodā atradīs pazudušo krēslu, pie tā nofotografēsies un ievietos sociālajā tīklā Facebook foto, pievienojot atrašanās vietu un mirkļbirku #dizainakreslsatrasts, balvā saņems uzņēmuma „Feidi” dāvanu 200 EUR vērtībā.

Tikai pirmajam atradējam balvā ir dāvanu karte, ko varēs atrast zem krēsla. Pārējiem akcijas dalībniekiem, kuri nofotografēsies pie krēsla un ievietos sociālajā tīklā Facebook foto, pievienojot atrašanās vietu un mirkļbirku #dizainakreslsatrasts, – tiks ielūgums uz mēbeļu izstādi „Baltic Furniture 2015”, kas no 2. līdz 4. oktobrim notiks Ķīpsalā.

Slēpņošanas akcijas norādes: GPS koordinātas: 56.955588 24.079266. Meklējiet lielas stikla durvis, kas sadalītas piecās mazākās durvīs. Atveriet vienas no tām. Tālāk speriet četrus lielus soļus uz priekšu. Pagriezieties pa labi un speriet desmit mazākus soļus taisni. Pagriezieties pa labi. Krēsls ir atrasts!