Lai arī aiz loga tuvojas rudens, Kanāls 2 gatavojas karstam sezonas sākumam! Tuvojas Randiņš pa pliko 2. sezona, kurā dalībnieki izmanto neierastu iepazīšanās pieredzi – pirmo reizi tikties pilnīgi kailiem. Vispirms tiek iepazīta otra āriene un tikai pēc tam atklāta iekšējā pasaule. Kā tas ir? Visnotaļ neērti! Izbaudiet realitātes šovu Randiņš pa pliko 2.sezonu no 5. oktobra pirmdienās plkst. 22:05 Kanālā 2!

Kailais piedzīvojums var sākties!

Tā nav parodija par iepazīšanās šoviem, bet gan īsts šovs, kas norisinās desmit nedēļu garumā. Visi 2. sezonas notikumi norisinās eksotiskā nūdistu kūrortā Filipīnu salās. Randiņš pa pliko ik reizi būs stāsts par diviem cilvēkiem Keriju un Krisu, kuri satiksies, izģērbsies un pilnīgi kaili dosies uz randiņu. Pēc tam katrs no viņiem dosies uz randiņiem vēl ar diviem citiem cilvēkiem, protams, kailiem. Tad visi dalībnieki pavadīs laiku kopā, analizējot to, ko ir iemācījušies. Nobeigumā diviem galvenajiem varoņiem būs jāizvēlas, ar kuru no pretējā dzimuma pārstāvjiem vēlas turpināt satikties vai pat veidot kopīgu nākotni.

Arī Randiņš pa pliko 2. sezonas vadītāja ir komēdiju filmu aktrise Emija Pafrata (Amy Paffrath), kura pati gan atturas no nūdisma, tāpēc viņa vienīgā šajā šovā būs apģērbta. Taču abi galvenie 2. sezonas varoņi – Kerija un Kriss gan būs kaili… Iepazīstot tuvāk dalībniekus, Kerija pēc profesijas ir medmāsa no Floridas pilsētas Tampas, un viņa ir piedzīvojusi sāpīgu mīlestības zaudējumu. Savukārt Kriss ir no Sandjego, kur viņš strādā par finanšu konsultantu. Jau pirmajā šova sērijā ieraudzīsiet abu randiņu, kurā notiks negaidīts mirklis – viņi sajutīs abpusējas simpātijas! Taču viss vēl būs tikai sācies, un to vai viņu jūtas būs kļuvušas vēl spēcīgākas – uzzināsiet fināla epizodē. Šova laikā Kerija un Kriss tiksies ar ļoti kolorītām personībām, to vidū būs kovbojs, slavena modele, sērfotājs un citi. Vai Kerija un Kriss paliks kopā, vai arī viņi tomēr atradīs citu mīlestību? Sekojiet līdzi šovam Randiņš pa pliko!  

Tikpat neērtas situācijas, cik bija 1. sezonā, ir sagaidāmas arī nākamajā. Topošie mīlnieki kaili sēdēs pludmales smiltīs, nodosies masāžai, spēlēs basketbolu, kā arī baudīs kaislīgu deju, nodrošinot skatītājiem mulsinošus kadrus un pozitīvas emocijas. Šova veidotāji arī sola, ka otrā sezona sagādājusi vairākus šokējošus momentus, tāpēc variet būt droši, ka garlaicīgi nebūs.

Skatieties realitātes šovu Randiņš pa pliko 2.sezonu no 5. oktobra plkst. 22:05 Kanālā 2!