Atgādinām, ka grupas „Labvēlīgais Tips” jauno programmu „Brīvības nianses” būs iespēja redzēt jau pavisam drīz: 31.oktobrī Vidzemes koncertzālē „Cēsis” (turklāt, tā kā biļetes uz koncertu jau ir tikpat kā izpārdotas, grupa izsludinājusi papildkoncertu!), 7. novembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā „Gors” un, protams, 18. novembrī – „Arēnā Rīga”.

Jāpiebilst, ka Cēsīs un Rēzeknē „Labvēlīgais Tips” viesosies pirmoreiz, jo grupai griboties izmēģināt jaunus poligonus.

„Nevar noliegt „Labvēlīgā Tipa” zināmu vietu Latvijas popmūzikas kopainā. Un, ja ir tāda iespēja atkal attaisnot savu eksistenci, turklāt – „Arēnā Rīga” 18.novembrī – Latvijas valsts svētku dienā, tad kāpēc ne?” par to, kādēļ grupa savu koncertu rīko tieši 18.novembrī, kad Rīgā netrūks visdažādāko svētku pasākumu, saka Fredis (Andris Freidenfelds), piebilstot – ja atsaucam atmiņā neseno vēsturi, šajā datumā [18.novembrī) „Arēnā Rīga” vairākkārt ir koncertējusi Krievijas grupa „Bi-2”. „Visu cieņu ārzemju māksliniekiem, taču – kāpēc svētku dienā gan neizvēlēties vietējo produktu?! Tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ šogad nolēmām sniegt savu artavu gan patriotiskajā audzināšanā, gan paskatīties uz savu valsti ar nelielu humora piesitienu.”

Par šā gada koncertšovu Fredis vēl norāda: „Nesen runāju ar diviem gados jauniem cilvēkiem. Viens man teica, ka viņam patīkot vecie gabali („Omnibuss”), bet otram – jaunie („Pa lēto”). Tādēļ mums ir jāmēģina attaisnot visu klausītāju cerības, atkal sarīkojot šīs trakās rudens viesības.”

Biļetes uz „Labvēlīgā Tipa” rudens koncertiem iepriekšpārdošanā nopērkamas visās „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā: bilesuparadize.lv. Zinot iepriekšējo gadu pieredzi, prātā nāk aksioma – kurš(a) ātrāk nopērk biļeti, labākā vietā sēž!

Tātad 18.novembrī plkst. 18.00 – vēl pirms salūta – tiekamies „Arēnā Rīga”!