Uguns, ūdens un gaismas maģija! Rīgas Cirkā - izrāde ar akrobātiem, virves staigātājiem, klaunu duetu Dolly un Domino, kā arī ar dzīvniekiem-ar kaķiem, lāčiem, suņiem samojediem un pērtiķiem..

700 strūklakas līdz pat kupolam , īsts lietus un peldošs kuģis! Vienīgā Eiropā un pirmoreiz Latvijā – cirka programma “Gigantisko strūklaku šovs”! Rīgas Cirkā pirmizrādes 25., 26. un 27.septembrī!

Tātad: parastas cirka manēžas vietā – baseins ar nepārtraukti mainīgu skatuves virsmu, kasaprīkota ar apmēram 700 dažādas formas un dažādu izmēru strūklakām, un moderniem gaismas lāzerefektiem. Rīgas Cirkā strūklakām ir iespēja pacelties līdz 12 metru augstumam (tas ir – līdz pat cirka kupola ažūrajai griestu daļai), mirguļojošās ūdens strūklas darbojas kā gigantisks gaismas ekvalaizera pavadījums gandrīz katram cirka priekšnesumam, piepildot telpu ar gaismas, mūzikas un ūdens fantāziju. Īpašas enerģētikas piesātināta ir atrakcija “Augstums” - drosmīgu virves staigātāju Peškovu trio virs Niagāras ūdenskritumam līdzīga bezdibeņa. Savukārt zilajā dūmakā un reāla lietus ieskautā manēžā virtuozā ekvilibra priekšnesumā “Antipods” Jevgēnija Gončarova veikli manipulē ar lietussargiem. Balti līgavu tērpi, žuburoti svečturi, virtuozs pianists pie baltām klavierēm, romantiska melodija par mīlestību un ... fascinējošas ķermeņa līnijas neiedomājamā lokanībā – tā ir Liza Rezničenko sarežģītas ekvilibristikas demonstrējumā. Un tepat līdzās - skan svilpe, peld kuģis, bet kapteinis – pati jaunākā izrādes dalībniece Aldana Abdulajeva uz sava kuģīša līksmi savalda rotējošos hulahupa apļus. Ksenija Sjulgina drosmīgā pārgalvībā sacenšas ar spēcīgajām ūdens strūklām, kas viņu gaisa vingrojuma laikā kā uz milzīga viļņa ceļ gan augšā, gan apklāj nolaižoties. Līdzās cilvēcisko iespēju un ūdens sacensībai dažādo akrobātisko priekšnesumu laikā, izrādē neiztikt arī bez tradicionālām vērtībām: te ir gan kaķi, suņi-samojedi, gan pērtiķi un lāči! Te, protams, ir arī klauni. Visas izrādes garumā populārais mākslinieku duets Dolly un Domino (Krievijas Nopelniem bagātie mākslinieki Lada u Aleksandrs Sarnacki) būs gan jautri, gan liriski, bet vienmēr - gana ekscentriski un neaizmirstami. Oriģinālās konstrukcijas un iestudējuma kolektīvs ir jauns. Šobrīd modernākās cirka manēžas ūdens feijerijas mūžs ir nepilni divi gadi. Šajos divos gados pilnās skatītāju zālēs izrādes notikušas Azerbaidžānas, Gruzijas, Ukrainas un Baltkrievijas cirkos. Tikai Minskā vien izrādi noskatījušies vairāk kā 100 tūkstoši skatītāju. Šobrīd atrakcija “Gigantisko strūklaku šovs” ieradusies Latvijā. Tālāk tās viesizrāžu grafiks saplānots Lietuvai un Ungārijai.

Gaidām Rīgas Cirkā! Ir vērts!

Jums tas ir jāredz-ieprieciniet savu ģimeni un draugus-pavadiet nedēļas nogali Rīgas Cirkā!

Izrādes garums ~ 2 stundas (var būt līdz 3 stundām), starpbrīdis 20 minūtes.

Biļešu cenas no 10,00 līdz 30,00 euro ( bērniem līdz 5 gadiem, bez vietas, klēpī - 1,50 euro).

Biļetes un Dāvanu kartes var iegādāties Rīgas Cirka kasē, Biļešu servisa tirdzniecības vietās visā Latvijā un bilesuserviss.lv.

www.cirks.lv/