Šo sestdien 29. augustā Latvijas leģendārajā klubā Essential lielajā deju zālē notiks elektroniskas mūzikas pasākums "Grāmatnīca".

Šajā vakarā visi kopā svinēs projekta "Grāmatnīca" 2.sezonas noslēgumu un 3.sezonas atklāšanu.  Nakts garumā uz skatuves uzstāsies vairāk, kā 20 Latvijā labākie un zināmākie elektroniskās mūzikas dīdžeji. Pasākuma apmeklētāji sadzirdēs tādu māksliniekus, kā Elchy, Leksy, Deros, Rise, John Kuzmin, Ksenia Kamikaza un citu.

Stāsts, kurš sirdī tik daudziem, tiks izstāstīts vienā no visu laiku mīļākajām vietām. Vietā, kuru katrs atceras ar smaidu sejā, vietā, kur dzīvo tik daudz atmiņu un stāstu. Tas viss notiks bijušā naktskluba Essential lielajā deju zāle, Rīgā, Skolas ielā 2, kas tiks atdzīvināta uz vienu nakti.

Pasākuma organizatori - BaboonBar parupēsies par iespaidīgām videoinstalācijām un gaismu spēlēm rūpējas pats VJ Kosmoss, par iespaidīgu un kvalitatīvu skaņu Funktion One Club Sound.

Par atmosfēru gādās ne tikai dīdžeji un katrs pasākuma apmeklētājs, bet arī lieliskās un labākās Go-Go dejotājas. Par "artistisko pusi" - L'enterprise d'Onoel.

Pasākuma sākums: 21:30, ieejas maksa: 3 eiro,  vairāk informācija pa tālruni: 25295182.