29. augustā no plkst. 20:00 Valmieras brīvdabas estrādē notiks vērienīgs koncerts „VASARAS SEZONAS NOSLĒGUMS”.

Pasākumā uzstāsies visiem zināmie Žoržs Siksna, grupa Otra Puse, dziedātāja Jenny May, bet nakts daļā deju grīdu rībinās DJ Gunchs.

Koncertu atklās šarmantais Žoržs Siksna, kurš pavisam nesen piedalījās TV3 šovā Koru Kari2, kur ieguva godpilno 2. vietu. Nevienam nav svešas viņa izpildītās: Muļķe sirds, Genoveva u.c. viņa kompozīcijas.

Pl. 22:00 uz skatuves kāps viena no Latvijā romantiskākajām popmūzikas grupām Otra Puse, kura ne reizi vien ir radījusi tādas kompozīcijas, kā Ave Pali, Uzzīmē mani, Nakts vai rīts, kas ne vien iekarujušas topu virsotnes, bet arī ieguvušas Latvijas Mūzikas gada balvas.

Pirms pusnakts uz skatuves kāps gaisīgā Jenny May ar jubilejas koncertprogrammu - 10 gadi mūzikā. Profesionālu mūziķu pavadībā koncertu paspilgtinās netradicionālie dabas instrumenti, meditatīvās gongu vibrācijas, kā arī profesionāli dejotāji. Dziedātāja izpildīs visiem zināmos grāvējus Nāk nakts, Bez puišiem nevar, Es gribu vēl mīlēt, M. Freimaņa sarakstīto seriāla Ugunsgrēks tiruldziesmu Un varbūt mēs, kā arī citas savas populārākās dziesmas.

Noslēgumā DJ Gunchs iegriezīs deju grīdu un ļaus klausītājiem izbaudīt vasaras noslēguma ballīti līdz pat saullēktam.

Oficiālais “afterparty” noritēs atpūtas uz izklaides centrā “Klondaika”, Valmierā, Rīgas ielā 4. Uzrādot pasākuma aproci bārā īpašs piedāvājums

Nenokavē! Pirmās 300 biļetes ir iespējams iegādāties par īpašu cenu -  tikai pa 5.90 eiro  visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās.

Biļetes: bilesuparadize.lv