22.augustā koncertzālē “Dzintari” uzstāsies viens no vispopulārākajiem Krievijas dziedātājiem, neskaitāmu muzikālo balvu ieguvējs un slavenā TV projekta “Golos” žūrijas loceklis un padomdevējs Dima Bilans.

Jūrmalā Dima Bilans prezentēs savu jauno programmu “33”, kurā iekļautas gan par hitiem kļuvušās dziesmas no dziedātāja pēdējā albuma “Дотянись”, gan arī labākās iepriekšējos gados tapušās kompozīcijas.

Dima Bilans kļuva plaši atpazīstams 2006.gada maijā, kad, pārstāvot Krieviju starptautiskajā dziesmu konkursā “Eirovīzija”, ieguva otro vietu ar dziesmu “Never Let You Go”. 2008.gadā Dima Bilans vēlreiz piedalījās šajā konkursā un šoreiz ieguva pirmo vietu ar dziesmu “Believe”, kļūstot par pirmo Krievijas izpildītāju, kas uzvarējis šajā konkursā un iegūstot vēl plašāku popularitāti.

22.augustā koncertzālē “Dzintari” skatītāji dzirdēs visas iemīļotākās dziesmas – “Ты должна рядом быть”, “На берегу неба”, “Never let you go”, “Невозможное возможно”, “Я просто люблю тебя”, “Believe” un, protams, arī dziedātāja jaunāko veikumu.

Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu serviss” kasēs un šeit. To cena no 30 līdz 70 EUR.