24.oktobrī koncertzālē „Godvil” ar programmu „Dejas uz sasistiem stikliem” uzstāsies ekstravagantā dziedātāja Nargiza Zakirova.

Dziedātāja Nargiza Zakirova ir rokmūzikas un folkroka dziedātāja, kas īpašu popularitāti ieguvusi, piedaloties Krievijas TV šovā „Golos”.

Nargiza dzimusi Uzbekistānā, taču jau vairāk kā divdesmit gadus dzīvo un muzicē ASV. Krievijā dziedātāja ieradusies speciāli, lai piedalītos TV projektā. Šova „Golos” otrā sezona kļuva par nozīmīgu pakāpienu Nargizas muzikālajā karjerā. Pateicoties tam, dziedātāja sasniedza ievērojamu atpazīstamību un popularitāti. 2013.gada nogalē konkursa finālā Nargiza ieguva otro vietu, un, projektam noslēdzoties, kļuva par ļoti pieprasītu mūziķi.

Nargiza iekarojusi arī daudzu Krievijas zvaigžņu simpātijas, piemēram, Alla Pugačova apbrīno dziedātājas īpašo enerģētiku un vienmēr atbalsta viņas muzikālos centienus.

Ekstravagantā dziedātāja ar spēcīgo balsi nereti tiek dēvēta par šova „Golos” karalieni un visspilgtāko tā dalībnieci. Viņas ekspresīvā āriene un unikālais balss tembrs apbūris neskaitāmu etno un rokmūzikas klausītāju sirdis.

12.jūlijā ar dziesmu „Я не твоя” Nargiza Zakirova ieguva Grand Prix starptautiskajā konkursā „Baltās naktis” Sanktpēterburgā, un šobrīd viņa aktīvi koncertē gan Krievijā, gan tālu ārpus tās robežām. Biļetes uz Nargizas koncertiem it visur tiek izpārdotas dažās dienās.

24.oktobrī koncertzālē Godvil Nargizas Latvijas faniem un vienkārši kvalitatīvas mūzikas cienītājiem būs iespējams baudīt ekstravagantās dziedātājas uzstāšanos. Pēc koncerta tā apmeklētājus, iespējams, gaidīs īpaša dāvana – autogrāfu sesija.

Biļetes var iegādāties šeit