10. augustā plkst. 21.00 TV6 ēterā atgriezīsies sporta raidījums Overtime TV, kas turpmāk visa gada garumā televīzijas skatītājus priecēs pirmdienu vakaros.  Arī raidījuma ceturtajā sezonā ikvienu sagaida Latvijā jautrākie sporta apskati, konkursi un tikšanās ar īpašiem viesiem. Turklāt viedais Guntis nolēmis noskaidrot, kurš – Armands Puče vai Valdis Valters – ir zinošākais sporta jomā. Viņš sarīkojis prognožu sacensības, kuras varēsiet vērot visa gada garumā, lai noskaidrotu kurš ir sporta zinātņu karalis, bet kurš - tikai āksts!

Lai arī Overtime TV vadītāju savstarpējās attiecībās cerētā harmonija nav uzplaukusi, tomēr, viņi apliecinājuši savu profesionalitāti un spējuši vienoties par raidījuma turpmāko gaitu. Tā kā ārpus ētera viņiem nav izdevies noskaidrot, kurš ir gudrāks, viņi turpinās sacensību skatītāju acu priekšā, prognozējot sporta notikumu rezultātus.

"Vasarā Overtime komanda atradās darba nometnē Latvijas pierobežā, vācot ziemai meža veltes. Mēģinājums sašķelt grupu no iekšienes neizdevās, tādēļ esmu nolēmis izaicināt abus gudrīšus un pārbaudīt, kurs no viņiem patiesi kaut ko saprot no sporta. Taču tā būs tikai viena lieta, ko centīsimies šogad noskaidrot,"  solot vēl citus pārsteigumus, norāda Guntis. 

Arī šogad par sporta notikumiem tiks runāts profesionāļiem, amatieriem un mājsaimniecēm saprotamā valodā, saucot lietas īstajos vārdos un parādot Latvijas sporta zvaigznes vēl neredzētos rakursos. Pie tam, tādos - kas pārsteigs ne tikai skatītājus, bet arī pašus raidījuma viesus! Jau pirmajā raidījumā studijā būs cilvēki, kas stāvējuši klāt sezonas aizraujošākajiem sporta notikumiem!

Skatieties sporta raidījumu Overtime TV no 10.augusta, pirmdienās plkst. 21:00 TV6 – iepazīstiet sporta pasauli ar profesionāļu  un ākstu acīm!