Sagaidot Britu grupas „Chicago Blues Brothers” viesizrādes Latvijā, Rīgas restorānā City Diner” (Kr.Barona, 10) notiks „Blūza nedēļa”.  Akcijas ietvaros visi restorāna apmeklētāji varēs piedalīties daudzu leģendārās grupas suvenīru loterijā, kā arī laimēt biļetes uz šovu, kas notiks 19. augustā koncertzālē „Dzintari”.

Slavenā britu grupa „Chicago Blues Brothers” ir nosaukta par godu kulta muzikālākajai komēdijai „The Blues Brothers” (1980. gads, ASV). Savos 16 pastāvēšanas gados šovs ir iekarojis miljoniem skatītāju sirdis, grupa ar milzīgiem panākumiem ir uzstājusies slavenās koncertzālēs, piemēram, „The Albert Hall” (Londonā), „Caesar’s Palace” (Lasvegasā), „Joe’s Be-Bop Café” (Čikāgā), „The London Palladium” (Londonā) un citās.

Gaidāmais „Chicago Blues Brothers” koncerts Jūrmalā ir īsta dāvana blūza, fanka, „motown” un R&B stila mūzikas cienītājiem. Programmas kopējais ilgums – 2,5 stundas. Plašāka informācija par akciju „Blūza nedēļa” var atrast tīmekļa vietnē:

www.facebook.com/DinerRiga

Biļetes uz šovu „Chicago Blues Brothers” var iegādāties „Biļešu serviss” kasēs un degvielas uzpildes stacijās „Statoil” visā Latvijā, kā arī tīmekļa vietnē: www.bilesuserviss.lv/

www.thebluesbrothers.co.uk/