Neticams cilvēku daudzums no visas Eiropas ir gatavi apmeklēt elektroniskās mūzikas festivālu "Weekend Festival Baltic", kas pirmo reizi notiks Baltijā, Igaunijas pilsētā Pērnavā.

Jau no pirmām tirdzniecības dienām ir īpaša interese no Latvijas iedzīvotājiem. Festivāla organizatori informē, ka Latvija ir pēc statistikas biļešu tirdzniecības pirmajā vietā. Par to liecina festivāla tirdzniecības vietu statistika. 

Ļoti daudz elektroniskās mūzikas cienītāju izmantoja "Braucam Kopā" portāla iespēju, ietaupot uz transporta izdevumiem. Gribam atgādināt, ka katru dienu no Latvijas uz Pērnavu un atpakaļ tiks organizēti autobusi no vairākām pilsētām – Rīgas, Cēsim, Valmieras, Liepajas un Ventspils.

Pēc Latvijas aptaujas datiem lielākā interese latviešiem ir par festivāla mūzikas grandiem, pasaules labākajiem dīdžejiem, tādiem, kā Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren un par favorītu ir kļūvis neviens cits, kā lieliskais Tiesto.

Organizētāji aicina laicīgi iegādāties biļetes, jo jau 90% ir izpārdots un varbūt jau tuvakajā laikā tādas iespējas vairs nebūs un biļetes būs pilnīgi izpārdotas. Biļetes visās Biļešu Serviss kasēs.