28.jūlijā, plkst.19:30, Dzintaru koncertzālē programmā „3XPIANO” pirmo reizi uz vienas skatuves satiksies visi trīs Osokinu dinastijas pianisti un šarmantā Agnese Zeltiņa, kas būs šīs grandiozās klavieru manifestācijas vadītāja.

Agnese Zeltiņa vienmēr bijusi saistīta ar mūziku, bērnībā apguvusi klavierspēli un vairākkārt spēlējusi arī teātra izrādēs. Aktrise labprāt apmeklē klasiskās mūzikas koncertus un ar prieku gaida sadarbību ar virtuozajiem pianistiem. „Mūziku uzskatu par augstāko no mākslām, jo tā saprotama ikvienam, tai nav valodas barjeru, nav nepieciešams tulkojums un paskaidrojumi,” stāsta Agnese Zeltiņa.  

„3XPIANO” koncerta programma radīta, lai skatītājiem atklātu krāšņo un daudzveidīgo klaviermūzikas pasauli. Kopā ar Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mūziķiem solisti izpildīs divas klavierkoncertu virsotnes - Pētera Čaikovska 1.klavierkoncertu un Friderika Šopēna 1.klavierkoncertu. Turpinājumā klausītāji varēs izbaudīt Johana Sebastiāna Baha, Morisa Ravēla un Sergeja Rahmaņinova šedevrus divām un trim klavierēm, kā arī īpaši šim koncertam veidotu muzikālu pārsteigumu.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs.