Kanāls 2 sestdienu pēcpusdienas aicina pavadīt lielisku aktieru kompānijā, ar kuriem kopā pavadīt laiku būs interesanti kā meitenēm, tā puišiem. Nikola Kidmena un Jūens Makgregors, Dženifera Lopesa un Ralfs Fainss, Bens Afleks un Sandra Buloka, Renē Zelvēgere un Džordžs Klūnijs, kā arī vēl citi aktieri būs labākie vasaras brīvdienu sabiedrotie! Baudiet pirmo stāstu par kaislīgu, taču neveiksmei lemtu mīlestību starp jaunu rakstnieku un kurtizāni – Mulenrūža jau 1.augustā plkst.18:00 Kanālā 2!

Romantikas piepildītas sestdienas

Pirmā no lielisko sestdienu filmu klāsta būs ar Oskara balvu godalgotais mūzikls Mulenrūža (Moulin Rouge!), kuru raksturo mūžīgi svētki – skaistuma, brīvības un mīlestības svētki!

1899. gadā Parīzē kāds jauns, naivs dzejnieks vārdā Kristiāns, kuru atveido Jūens Makgregors, saceļas pret tēva gribu un metas krāsainajā, pretrunīgajā un skandalozajā Parīzes uzdzīves pasaulē, ko nu dēvē par leģendāro Mulenrūžu. Šai vulgārajā, bet valdzinošajā seksa, narkotiku un jaunatklātās elektrības ostā nevainīgais dzejnieks nododas kaislīgai un traģiskai mīlas dēkai ar Satīnu – kluba vislabāk apmaksāto zvaigzni un pilsētas slavenāko kurtizāni, kuras tēlā iejūtas Nikola Kidmena. Viņu mīlestība plaukst vietā, kur saplūst augstākās aprindas ar padibenēm, kur izlaidīgi aristokrāti un švītīgi naudasmaisi brāļojas ar strādniekiem, māksliniekiem, bohēmas mīļotājiem, aktrisēm un kurtizānēm. Izbaudiet mūziklu Mulenrūža jau 1.augustā plkst. 18:00 Kanālā 2!

Kaislības un romantika nerimsies arī nākamajā sestdienā, kad Kanālā 2 būs baudāma filma Istabene lielpilsētā (Maid in Manhattan). Pasaulslavenās Dženiferas Lopesas atveidotā Marisa ir istabene greznā Manhetenas viesnīcā. Reiz, uzkopjot aristokrātes Kerolainas apartamentus, viņa padodas kārdinājumam pielaikot dažus viņas tērpus. Tajā brīdī durvīs parādās aktiera Ralfa Fainsa atveidotais izskatīgais senatora amata kandidāts Kristofers Maršals – viens no Manhetenas iekārojamākajiem vecpuišiem. Ieraudzījis izskatīgo jauno sievieti, Kristofers nospriež, ka viņa ir apmetusies šajā numurā, bet Marisa ir tik samulsusi, ka stādās priekšā ar apartamentu īstās saimnieces vārdu. Sākas īsts Pelnrušķītes stāsts ar slēpšanos, meitenes meklēšanu un patiesības noskaidrošanu. Skatieties romantisku filmu Istabene lielpilsētā jau 8.augustā plkst.18:00 Kanālā 2!

Trešajā augusta sestdienā Kanāla 2 skatītāji varēs skatīties romantisku filmu Dabas spēks (Forces of nature). Benam, kura tēlā iejūtas Bens Afleks, ir atlikušas divas dienas, lai no Ņujorkas nokļūtu Savannā, kur notiks viņa kāzas. Viss notiek kā plānos līdz brīdim, kad viņa lidmašīna noslīd no skrejceļa, un viņš izglābj dzīvību savai blakussēdētājai Sārai, kuru atveido Sandra Buloka. Kopā ar Sāru viņs pavada divas dienas. Bens sastopas ar neskaitāmiem šķēršļiem un sāk apsvērt domu, ka varbūt tā ir zīme – viņam nevajag precēties. Viņš atskārš, ka sāk iemīlēties Sārā.  Ļaujieties lieliskai sestdienas pēcpusdienai ar filmu Dabas spēks jau 15.augustā plkst. 18:00 Kanālā 2!

Nedēļu vēlāk ikvienu daiļo būtni sagaida tikšanās ar šarmanto Džordžu Klūniju, kurš atveidos varoni Dodžu Koneliju. Dodžs vada neveiksmīgu komandu, vienīgā iespēja to glābt – nolīgt augstskolas superzvaigzni Kārteru Razerfordu. Par notiekošo ieinteresējas ugunīga reportiere Leksija jeb aktrise Renē Zelvēgere, padarot divus komandas biedrus par ienaidniekiem un izraisot neprātīgu sāncensību un vēl jo neprātīgāku jucekli! Baudiet izklaidējošu filmu Mīlestība bez noteikumiem (Leatherheads) jau 22.augustā plkst. 18:00 Kanālā 2!

Augusta pēdējā sestdienā gaidāma filma Beisbola drudzis. Tas ir stāsts par veiksmīgu sievieti vārdā Lindsija, kura iemīlas vīrietī, kas, viņasprāt, ir pati pilnība. Vienīgais āķis ir fakts, ka Bens ir gluži vai apsēsts ar Bostonas beisbola komandu Red Sox. Savukārt tas nu gan nudien neko labu nesola! Skatieties komēdiju Beisbola drudzis ar Drū Berimoru un Džimiju Falonu 29.augustā plkst.18:00 Kanālā 2!

Izdzīvojiet piecas lieliskas sestdienu pēcpusdienas Kanālā 2!