Ogu un augļu pilnbrieda laikā pie skatītājiem atgriežas nu jau iemīļotā Bez Tabu rubrika Pagrabā pie Bez Tabu! Atšķirībā no tradicionālo kulinārijas raidījumu padomiem, Bez Tabu saviem skatītājiem piedāvā uzzināt vienkāršas, bet ļoti neparastas receptes, ar ko papildināt savus ziemas krājumus. Uzziniet apbrīnojami garšīgās Latvijas pavāru idejas ziemas krājumu pagatavošanai raidījumā Bez Tabu no 20.jūlija darba dienās plkst. 19:35 TV3 un TVPlay!

Atklāj īpašās receptes!

No dārzā ievāktajiem augļiem un ogām jau izsenis tiek veidoti krājumi ziemai. Lai arī citiem ziemā būtu pēc iespējas daudzveidīgāka garšu un smaržu buķete, raidījuma Bez Tabu komanda vēlas apkopot neparastākās idejas. Šoreiz, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, ar saviem pārsteidzošo garšu atklājumiem un neparastiem ogu, augļu salikumiem ievārījumos dalīsies Latvijā pazīstami pavāri. Oriģinālas un neparastas ievārījumu receptes Pagrabā pie Bez Tabu no 20.jūlija darba dienu vakaros plkst. 19:35 kanālos TV3 un TVPlay!

Atskats uz rubrikām

Bez Tabu tematisku un aktuālu rubriku veidošana kļuvusi gluži par tradīciju un šī vasara ir bagāta ar tām. Pašā vasaras karstumā tika piedāvātas rubrika Vasaras darbi, kurā žurnālists Ēriks Palkavnieks izmēģināja dažādas profesijas. Līgo svētku laikā tika piedāvāta svētku ieskaņas rubrika Meklējam Jāni. Un vēl rubrika Toreiz un Tagad piedāvāja ceļot laikā, uzzinot, kā mainījušies notikumi pēc Bez Tabu iesaistīšanās. Taču ar to viss nebeidzas! Vēl gaidāma rubrika Pagrabā pie Bez Tabu, pēc kuras varēsiet redzēt slavenību kāzu atspoguļojumu un vēl daudz ko interesantu. Tad jau arī būs sagaidītas Bez Tabu 15. dzimšanas dienas svinības, līdz ar tām būs sagaidāmi arī vairāki pārsteigumi!

Sekojiet līdzi Pagrabā pie Bez Tabu no 20. jūlija darba dienās plkst. 19:35 TV3 un TVPlay!

Prieks kopā būt!