“LMT Summer Sound” festivāla apmeklētāji ir aicināti apmainīt festivāla aproces jau pirms festivāla, aproču apmaiņas punktos t/c “Spice” un t/n “Kurzeme”.

Sākot no šodienas, 8. jūlija līdz 10. jūlijam festivāla biļetes pret festivāla aprocēm būs iespējams apmainīt t/c “Spice”, Rīgā, Lielirbes ielā 29.  Aproces varēs samainīt īpašā “LMT Summer Sound” stendā, kurš šajās dienās darbosies no plkst. 10:00 līdz plkst. 19:00.

Liepājā biļešu apmaiņa pret aprocēm būs iespējama tirdzniecības namā “Kurzeme”,  Lielājā iela 13, Liepājā. Šis aproču maiņas punkts darbosies divas dienas – 9. un 10. jūlijā. Šis apmaiņas punkts festivāla apmeklētājus gaidīs no plkst. 10:00 līdz plkst. 20:00.

Festivāla teritorijā pirmais aproču apmaiņas punkts sāks darbu ceturtdienas vakarā, 9. jūlijā un tas atradīsies pie telšu pilsētiņas. Šis aproču apmaiņas punkts darbu uzsāks 17:00.

Ērtākai nokļūšanai uz “LMT Summer Sound” festivālu tiek organizēts LMT Summer Sound ekspresis, kurš kursēs no Rīgas uz Liepāju, 9.jūlijā, plkst. 18:00 un 10.jūlijā, plkst. 10:00 un 18:00. Brauciena maksa ir EUR 8. Lai rezervētu vietu autobusā, jāpiesakās rakstot uz e – pastu: [email protected] vai zvanot: +371 29409360 vai  + 371 29922477

Veicot rezervāciju nepieciešams nosaukt:

  1. Izbraukšanas datumu

  2. Izbraukšanas laiku

  3. Vārdu un uzvārdu

  4. Telefona nr.

  5. Cilvēku skaitu

Lūdzam arī ņemt vērā satiksmes ierobežojumus, kuri ir vairākos ceļa posmos Rīga – Liepāja uz A9 šosejas, ja uz festivālu dodieties ar personīgo auto.

Lai ceļš uz festivālu būtu īsāks, savos viedtālruņos var ielādēt īpašo festivāla aplikāciju, kuru var atrast straume.lmt.lv/. Aplikācijā var iepazīties ar mūziķiem, kuri uzstāsies festivālā, citām aktivitātēm, teritorijas plānu un sekot līdzi tiešraidēm.

Festivāls LMT Summer Sound norisināsies 10. – 11. jūlijā, Liepājā. Līdz ar iepriekšminētajiem mūziķiem, divu dienu garumā tajā uzstāsies Nico&Vinz, Apocalyptica, Mumiy Troll, Musiqq, Piendvedēja Piedzīvojumi, Astro’n’out un DJ Rudd, Jānis Stībelis, Fēlikss Ķiģelis, Bet Bet, Aurora, Laika Suns un daudzi citi mākslinieki. Savukārt sadarbībā ar RedBull Thre3style apmeklētājus sagaida lielākā deju telts Baltijā, kur 800 kvadrātmetros varēs baudīt elektronisko mūziku kopā ar DJ ESKEI83, DJ Flip, DJ Madfingaz, DJ Aspirīns un daudziem citiem.

Sekot līdzi festivāla jaunumiem var festivāla oficiālajā aplikācijā, kuru var lejupielādēt šeit - straume.lmt.lv/

Festivāla biļešu cenas: ieejas biļete - EUR 28, ieejas biļete un telts vieta – EUR 35, VIP biļete – EUR 70, VIP biļete + autostāvvieta – EUR 85. Festivāla biļetes var iegādāties visās “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās Latvijā un internetā.

Uz vasaras grandiozāko pludmales festivālu ielūdz Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķir A/S Cēsu Alus, atbalsta Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka Radio SWH un SKATS.LV.

Sekojiet informācijai par festivālu:

festivāla mājaslapā: www.summersound.lv/

sociālajos tīklos:

Twitter: twitter.com/SummerSoundFest

Draugiem.lv: www.draugiem.lv/summersound/

Facebook: www.facebook.com/summersoundfest