Skaties.lv beidzot var atklāt, kura no Lauku sētas kandidātēm ir uzvarējusi balsojumā un kļuvusi par 10. šova dalībnieci. Tā ir Evija, kas izpelnījās lielāko Skaties.lv lasītāju atbalstu! Apsveicam un ceram, ka Evijai Lauku sētā viss izdosies! Turklāt neaizmirsīsim – trim Evijas atbalstītājiem būs iespēja doties viesos uz Lauku sētu, lai apskatītu, kā top šovs!

Šova veidotāji pastāstīja, ka Evija nav slēpusi sajūsmu, uzzinot, ka Skaties.lv balsojumā ir iebalsota Lauku sētā. Evija spiegusi aiz priekiem! Skaties.lv viņa atklāj, ka sakāpinātas emocijas bijušas pašsaprotamas, jo visu balsojuma laiku viņa jutusi pamatīgu spriedzi. “Gandrīz ik pēc stundas ieskatījos Skaties.lv balsojumā, lai redzētu, kā mainījušies balsojuma rezultāti. Turklāt situācija kļuva mazliet dramatiska, jo vēl viena balsojuma dalībniece, Sanita, arī ir no Valkas! Pilsēta nav liela, tāpēc mums ir kopīgas paziņas, kuriem bija jāizdomā, kurš par kuru no mums balsos!” savus pārdzīvojumus neslēpj Evija, “gribu pateikt lielu paldies visiem, kas atbalstīja mani, un ceru, ka Valka nav šā balsojuma dēļ sadalījusies divās daļās.”

Viņa arī atklāj, ka pēc balsojuma Valkā radušās baumas. Kāds sāka mēļot, ka Evija piedalīsies citā šovā – Saimnieks meklē sievu. “Tas gan laikam neatbilst patiesībai. Komiski, kā šādas baumas rodas,” tā Evija.

Evija atklāj, ka ir liela šovu cienītāja. “Parasti skatos visus TV3 un LNT šovus, gan ārzemju, gan mūsu pašu veidotos. Vienā brīdī secināju, ka pati vēlos pieredzēt – kā ir būt šovā “no otras puses”,” savu motivāciju piedalīties Lauku sētā atklāj Evija, “esmu ļoti komunikabla un draudzīga, un problēmas cenšos risināt “pa labam”, tāpēc ceru, ka gūšu daudz košu iespaidu.”

Jau pavisam drīz – jūlijā – sāksies šova Lauku sēta filmēšana, kurā piedalīsies gan Evija, gan pārējie šova dalībnieki. Skaties.lv stāstīs par to, kā norit filmēšana! Tāpat Lauku sētā pie Evijas un pārējiem viesosies trīs balsojuma dalībnieki, kas tiks noskaidroti izlozē. Skaties.lv stāstīs arī par viesošanos, tāpēc nepalaid garām.

Kamēr gaidām šova sākumu, Skaties.lv piedāvā apskatīt ekskluzīvus foto Lauku sētas kandidātu atlases kārtas, kurā piedalījās Evija un citi dalībnieki.