Seriāla Uz mūžu tava Akapulko stāsts sāksies ar traģisku notikumu, kas notiks skaistā un klusā paradīzes nostūrī Meksikā. Šis likteņa pavērsiens savedīs kopā divus nepazīstamus jauniešus – bagāto arhitektu Djego un nabadzīgo skaistuli Olvido. Starp abiem uzplauks patiesa un skaista mīlestība, taču to sagaida smagi pārbaudījumi un likteņa pavērsieni. Kas būs spēcīgāks – mīlestība vai viltība? Skatieties seriālu Uz mūžu tava Akapulko no 13. jūlija darba dienās plkst. 16:25 kanālos LNT un TVPlay!

Īsi pirms kāzām notiek traģēdija

Galvenajam seriāla varonim Djego būs viss, kas nepieciešams laimīgai dzīvei – veiksme, nauda, ģimene un skaista sieviete, ar kuru viņš jau drīzumā plāno apprecēties. Taču viss nav tik rožaini, jo līgavai Irānai, ar kuru gatavosies Djego apprecēties, būs savtīgs nolūks – iegūt viņa bagātības un sociālo statusu. Vai Djego spēs ieraudzīt viltnieces īstos motīvus? To rādīs laiks! Atklājot vairāk par seriāla sākotnējiem notikumiem, īsi pirms kāzām Djego būs kopā ar draugu negaidīti jādodas ar privāto lidmašīnu uz apbalvošanas ceremoniju. Neilgi pēc pacelšanās notiek, kas negaidīts – lidmašīnai, lidojot virs kalniem Meksikā, radīsies tehniskas problēmas, kuru rezultātā tā sāks krist lejup. Kā jau avārijas situācijā pieņemts, jārīkojas ātri, un Djego nolemj no lidmašīnas izlēkt ar izpletni, kas viņam var palīdzēt izglābties.

Tajā pat brīdī simpātiska tumšmate Olvido nolems nesteidzīgi pastaigāties pa tuvējo apkārtni. Pavisam nejauši viņa uzies lidmašīnas avārijas vietu, no kuras netālu atradīsies smagi cietušais Djego. Olvido izdosies nogādāt Djego uz savām mājām, lai apkoptu nelaimes gadījumā cietušā puiša savainojumus. Kad puisis nonāks pie samaņas, sekos nākamā nelaime – viņš būs kļuvis akls un pazaudējis atmiņu. Jo vairāk Olvido par Djego rūpēsies, jo vairāk tam pieķersies un stiprākas kļūs viņas jūtas. Un neraugoties uz to, ka Djego būs akls, viņš spēs atvērt savu sirdi īstai mīlestībai. Taču abiem jauniešiem drīz vien būs jāsaskaras ar Djego īsto dzīvi, kurā viņš ir saderinājies ar citu sievieti…

Pret jauno meiteni Olvido liktenis nav bijis žēlīgs – atņēmis gan māti, gan tēvu. Olvido māte nomira uzreiz pēc dzemdībām, bet tēvs abas pameta, kad māte vēl tikai bija stāvoklī. Viņu uzaudzinājusi cietsirdīgā tante Eufrasija, kura pret viņu bieži pacēlusi roku un arī morāli meiteni pazemojusi. Neraugoties uz tantes cietsirdību, vectēvs, māsīca Martita un brālēns Čujs palīdzējis viņai saglabāt gaišu skatu uz dzīvi.

Seriālā spēlē slavena aktrise

Uz mūžu tava Akapulko ir jauns, 2014. gada meksikāņu seriāls, kura režisors ir Evardo Ripari (Eduardo Ripari). Olvido atveido aktrise Melisa Barera (Melissa Barerra), Djego tēlā iejūtas Daniels Elbitars (Daniels Elbitarr), Iranu spēlē Cecīlija Ponce (Cecilia Ponce) un Fernandas varones loma uzticēta zināmajai latīņu slavenībai Gabrielai Spanikai (Gabriela Spanic), kuras karstasinīgo dabu skatītāji atpazīs no vairākiem labi pazīstamiem seriāliem, kā, piemēram, Krāpniece (La Usurpadora), Par spīti visam (Port u amor) un Svešiniece (La Intrusa).

Skatieties seriālu Uz mūžu tava Akapulko no 13. jūlija darba dienās plkst. 16:25 LNT un TVPlay!

Tava televīzija no sirds!