Jau pēc nedēļas – 8. un 9. jūlijā - Dzintaru koncertzālē gaidāma lieliskās Laimas Vaikules benefice “Laima Vaikule Rendez-vous”, bet šobrīd noskaidrojies pirmais iepriekš neizziņotais “pārsteiguma viesis”. Tā būs Aminata, kura godam pārstāvēja Latviju šā gada Eirovīzijas konkursā. Viņa kopā ar Intaru Busuli, Lindu Leen, Jāni Stībeli, Andri Ērgli un Krievijas zvaigzni Jeļenu Vaengu būs Laimas viešņa 8. jūlija koncertā.

Aminata: “Tas, ka Laima mani uzaicināja, bija ārkārtīgi patīkams pārsteigums! Man viņa vienmēr ir patikusi, viņa ir skaistuma etalons - ļoti skaista, sievišķīga un šarmanta dziedātāja. Un es ļoti apbrīnoju viņas balss tembru.”

Savukārt 9. jūlijā uz skatuves kopā ar namamāti būs mākslinieki no Krievijas, Ukrainas un Gruzijas: Boriss Moisejevs, Verka Serdjučka, Valērijs Sjutkins, Nani Bregvadze, Maksims Leonidovs un vēl kāds publikas mīlulis, kura vārds pagaidām netiek izpausts. Abi koncerti tiks filmēti un tos demonstrēs LTV un PBK.

Vairākums viesu Latvijā ieradīsies tuvākajās dienās, bet dziedātājas rezidencē Jūrmalā jau aizvadīti pirmie mēģinājumi ar Intaru Busuli un Jāni Stībeli.

Laima Vaikule: “Ar šiem puišiem vienmēr ir prieks sastrādāties. Abi ir lieliski profesionāļi, kuriem piemīt dabisks dzīvesprieks un aizrautība. Izmēģinājām vairākus duetus un skanēja brīnišķīgi. Atliek tikai izlemt, kuri no tiem ir paši labākie!”

Biļetes nopērkamas “Biļešu paradīze” kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv/events/perf/9252