TV3 piedāvā vasaru piepildīt ar ekstrēmiem piedzīvojumiem, mīlas afērām un cīņas sparu, skatoties realitātes šova Mīlestība savvaļā 2. sezonu. Tajā bijušās Playboy vāka meitenes Dženijas Makartijas pavadībā septiņas skaistules un 14 brašuļi cīnīsies par galveno balvu – ceļojumu apkārt pasaulei. Nebūs viegli, jo katrai meitenei jau pirmās sērijas beigās nāksies izvēlēties vienu no puišiem, palīgu un atbalstu cīņā par galveno balvu. Izbaudiet vasaras ugunīgā realitātes šova Mīlestība savvaļā 2. sezonu no 28. jūnija svētdienās plkst. 19:10 kanālos TV3 un TVPlay!

Kas ir jaunā šova vadītāja?

Mīlestība savvaļā (Love in the wild) 2. sezonas vadītāja ir rotaļīgā blondīne Dženija Makartija (Jenny McCarthy). Viņa ir slavena ASV komiķe, grāmatu autore un aktrise. Visplašāko atpazīstamību Dženija iemantoja, pozējot kaila žurnālam Playboy, kad kļuva par žurnāla gada modeli (Playmate of the Year). Neilgi pēc tam Dženija uzsāka aktrises karjeru, piedaloties neskaitāmās filmās un seriālos, no kuriem zināmākais ir Divi ar pus vīri (Two and a Half Men) un Pludmales patruļa (Baywatch). Savulaik Dženija bija precējusies arī ar slaveno komiķi Džimu Keriju (Jim Carrey). Abi nekautrējās padarīt savu ikdienu krašņāku, piemēram, mainoties ar drēbēm. Mediji steigšus pārpublicēja fotogrāfiju, kurā redzams Džims Kalifornijas pludmalē redzams sievas peldkostīmā. Pretēji savam nenopietnajam publiskajam tēlam, Dženija ir uzrakstījusi vairākas grāmatas par bērnu audzināšanu, tāpat viņa cīnās pret dabas piesārņojumu un aktīvi aģitē par alternatīvo medicīnu autisma ārstēšanā. Taču šovam Mīlestība savvaļā Dženija viennozīmīgi piedod asumu, viņas izteicieni liks ne tikai aizturēt elpu, bet arī ieplest acis izbrīnā.

Garantēti spraigi pārbaudījumi

Šova Mīlestība savvaļā 2. sezonas spraigie notikumi risināsies Dominikānas Republikā uz eksotiskas salas, kurā satiksies septiņas meitenes un 14 puiši, veidojot septiņas komandas trīs cilvēkus sastāvā – tas nozīmē, ka diviem puišiem būs jācīnās par vienas meitenes uzmanību. Jau pirmās sērijas noslēgumā septiņi puiši tiks izbalsoti, šovā atstājot septiņus pārus, kuriem kopīgi būs jāpierāda gan savas individuālās spējas, gan prasme darboties kā vienotai komandai.

Variet būt droši, ka arī šajā sezonā sagaidāma sāncensība, strīdi, kā arī simpātijas un romantika. Visu šovu caurvīs bīstami uzdevumi tropiskajā Dominikānas republikas klimatā, kuros jauniešiem būs jāpārvar bailes un pat fobijas. Ja šova 1.sezonā dalībnieku pārbaudījumi robežojās ar sikspārņu tuneļiem, nedrošiem tiltiem, izjādēm ar zirgiem, tad 2.sezonā dalībniekus sagaida īsti Olimpisko spēļu cienīgi izaicinājumi, kas teju vai pielīdzināmi Indiana Džonsa piedzīvojumiem. Dalībniekiem būs jāpeld lielas distances okeānā, jālec žņaudzējčūsku pārpildītā akā un jāveic citi nervus kutinoši uzdevumi. Izaicinājumi liks pasvīst un izraisīs ne vienu vien spiedzienu, taču galvenā balva motivēs dalībniekus un viņi cīnīsies līdz galam. Katra posma pirmās vietas ieguvējiem kārtējais pārbaudījums beigsies ar uzdzīvi Oāzē, kas ir īsta villa ar milzīgu baseinu, kuru apskaustu jebkura Holivudas zvaigzne. Viņus lutinās arī personīgais pavārs, kurš gatavos restorāna cienīgas maltītes. Turpretī – kārtējā pārbaudījuma pēdējās vietas ieguvēji, diemžēl, būs spiesti gulēt zem klajas debess, kas dažām dāmām kļūs par īstu psiholoģisku izaicinājumu.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā pāri mainīs sastāvu, izbalsojot tos, ar kuriem viņi nav izveidojuši saikni. Tas cilvēks, kurš paliek bez pāra, tiek no šova izslēgts. Šova noslēgumā uzvarētāju pāris laimē iespēju doties ceļojumā apkārt pasaulei. Konkurence būs nežēlīga un šova dalībniekiem jebkuri ieroči derēs cīņā par galveno balvu un simpātijas sirdi.

Iepriekšējās sezonas uzvarētāji apprecējušies                        

Šova Mīlestība savvaļā 1.sezonas uzvarētāji – pāris Samanta Vuda (Samantha Wood) un Maiks Spairo (Mike Spairo) joprojām ir kopā! Lai arī šova laikā bija gan kāpumi, gan kritumi, tomēr abi dalībnieki bija nešķirami un izveidoja spēcīgu saikni. Pēc šova noslēguma Samanta no Kalifornijas pārvācās pie mīļotā uz Sanfrancisko. Vēlāk šova uzvarētāji mija gredzenus un laimīgi dalījās ar savām medusmēneša bildēm, kurās abi redzami, saskandinot glāzes Taizemē.

Dalībnieku vizītkartes

Šova producenti ir parūpējušies atlasīt ļoti dažādus dalībniekus un visi ir ļoti spēcīgi spēlētāji. Dalībnieku vidū ir divdesmit astoņus gadus vecais Ārons Čeiss (Aaron Chase) no Sandjego (San Diego). Ārons ir dienējis Amerikas jūras kara flotē un karojis Irākā. Viņš cer, ka militārā pieredze Amerikas bruņotajos spēkos būs labs rūdījums šova pārbaudījumiem. Ārons pēdējos trīs gadus ir taupījis sevi meitenei ar plašu sirdi.

Viena no jaunākajām šova dalībniecēm ir divdesmit divus gadus vecā Cina Luks (Cina Luks), kura dzīvo Kalifornijā. Viņai ir motocikla vadītājas apliecība, kā arī privātās aviācijas sertifikāts. Cina meklē vīrieti, ar kuru viņa varētu dalīties savā entuziasmā un izbaudīt dzīvi, metoties dažādos piedzīvojumos. Savukārt izskatīgais vecpuisis Kennets Barringtons (Kenneth Barrington) no Maiami ir trīsdesmit trīs gadus vecs. Viņš beidzot ir gatavs atvadīties no randiņiem un uzsākt nopietnas attiecības ar kādu īpašu cilvēku. Kennets darbojas nekustamo īpašumu biznesā un savā brīvajā laikā nodarbojas ar labdarību, piedāvājot pagaidu mājas kucēniem.

Vēl šovā piedalās trīsdesmit divus gadus vecā Samera Maka (Summer Mack), kura ir bijusi Amerikas nacionālajā peldēšanas komandā kā viena no Olimpisko spēļu peldēšanas pretendentēm. Gara, izskatīga, ar apburošu smaidu un sacensības garu, Samera, pavisam noteikti ir viena no spēcīgākajām šova dalībniecēm. Meitene nožēlo, ka viņa neapprecēja savu pirmo mīlestību. Šovā Samera meklē tādu vīrieti, kurš tā vietā, lai uzdāvinātu viņai aligatora ādas somiņu, pats noķers aligatoru, nodīrās un uztaisīs somiņu. Savukārt britu izcelsmes dalībnieks Bendžamins Klarks (Benjamin Clark) ir vienīgais dalībnieks, kurš cer, ka akcents palīdzēs savaldzināt ambiciozo amerikāniešu sirdis. Turklāt Bendžamins par fizisko formu nevar sūdzēties, jo puisis ir bijis profesionāls futbolists un šovā cer atrast īstu mīlestību.

Šovā Arizonas štatu, Fīniksas pilsētu pārstāvēs trīsdesmit gadus veca dalībniece Vanesa Ramireza (Vanessa Ramirez), kura ir lieliskā formā. Viņai ir sporta reportieres pieredze, savulaik meitene ziņojusi par Arizonas beisbola komandu spēļu notikumiem. Šī dalībniece lieliski zina, ko nozīmē komandas gars, tāpēc veikli centīsies izmantot savas zināšanas šovā. Kopā ar Vanesu šovā startēs arī Dženna Gilunda (Jenna Gillund), kura ir izskatīga, bijusī NBA basketbola komandas karsējmeitene. Dženna ļoti vēlas izveidot romantiskas attiecības ar vīrieti, kas būtu spontāns gatavs ļauties visdažādākajiem piedzīvojumiem. Dženna cer gan atrast sev jaunu mīlestību, kā arī kļūt par šova Mīlestība savvaļā 2. sezonas uzvarētāju. Vai viņai tas izdosies? Uzzināsiet jau drīzumā!

Skatieties Mīlestība savvaļā no 28. jūnija svētdienās plkst. 19:10 kanālos TV3 un TVPlay!

Prieks kopā būt!