Šogad LNT var dēvēt par Līgo un Jāņu priekšvēstnesi, jo jau no 20. jūnija par jautriem piedzīvojumiem, idejām saturīgai un neparastai Jāņu svinēšanai piecu dienu garumā parūpēsies LNT Brokastis, bet 20. jūnijā skatītāji varēs noķert pirmo svētku sajūtu ar Limuzīns Jāņu nakts krāsā! Pirmo reizi LNT izrādīs jauna seriāla Neveiksminiece visas epizodes, kas būs skatāmas trīs dienu garumā no 22. jūnija. Līgo priekšvakarā baudiet Brīvdabas izrādi Skroderdienas Silmačos, bet Līgo vakarā līksmojiet kopā ar skanīgo Līgo koncerta tiešraidi Līgojam Litenē. Sviniet lustīgus Līgo svētkus un Jāņus no 20. līdz 24. jūnijam ar kanālu LNT!

Mostieties ar LNT Brokastīm!

Lieliem soļiem tuvojas latviešu lustīgākie svētki. Tas ir laiks, kad visa daba plaukst un zeļ, tā ir pilna spēka un saules enerģijas. Pirms doties baudīt brīvdienas, LNT aicina rītus sākt ar raidījumu LNT Brokastis, kas ne tikai sniegs īstu svētku noskaņu, bet arī neparastas un interesantas idejas kā pavadīt Līgo svētkus un Jāņus!

„Līgo svētku mistērijās smelties dabas spēku: ugunskura liesmās sildīties kopā ar sev tuvajiem, lai vienotā ritmā saplūstu ar dabu un enerģētiski uzlādētos jaunam ciklam. Nesteidzīgi pagatavot pašu sietu sieru, lai virtuves mantojumu varētu nodot tālāk, bet rīta rasā mazgājot muti gūt iedvesmu un dzīvesprieku, ar kuru tālāk dalīties pasaulē. Un apenītes zem izrakstītiem brunčiem atstāt mājās, lai tak dzimst kuplo latvju saime!” visiem LNT skatītājiem novēl Gundega Skudriņa.

Sagaidiet un pavadiet svētkus ar LNT Brokastīm no 20. līdz 24.jūnijam plkst.9:00 kanālos LNT un TVPlay!

Brīvdabas izrāde

22. jūnijā plkst. 21:10 LNT Jāņus ielīgos ar Cēsīs notikušo Brīvdabas izrādi Skroderdienām Silmačos, kas uzņemta pēc Rūdolfa Blaumaņa lugas motīviem. Izrādē galvenajās lomās darbosies latviešu tautā iemīļoti aktieri Zigurds Neimanis, Ģirts Ķesteris, Ieva Puķe, Regīna Devīte, Elīna Vāne, Mārcis Manjakovs, Gints Grāvelis, Imants Strads, Inta Tirole, Inese Ramute, Kārlis Neimanis, kā arī dziedātāji Agnese Rakovska, Nikolajs Puzikovs un Ieva Sutugova. Iestudējumu kuplinās arī vietējie deju un koru kolektīvi.

Līgo koncerta tiešraide

Svētku dienas, 23.jūnija vakars sāksies ar skaistu Līgo koncertu, kas šoreiz notiks trīs pilsētu – Alūksnes, Balvu un Gulbenes krustcelēs – romantiskajā Litenes estrādē. Uzstāsies populāri mākslinieki Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Žoržs Siksna, Guntis Veits, Ginta Krievkalna, Valters Frīdenbergs, Liene Šomase, Kristaps Krievkalns ar savu grupu, kā arī labākie Gulbenes novada dziedātaji un dejotāji. Klausītāji tiks priecēti ar labi zināmām un iemīļotām dziesmām, tāpēc variet būt droši, ka sagaidāma jautra nakts balle līdz saullēktam. Un tas nav viss – būs vēl pliko skrējiens saullēktā! Izbaudiet lielisku vakaru ar Līgo koncerta tiešraidi Līgojam Litenē jau 23.jūnijā plkst. 21:10 kanālā LNT!

Labākās latviešu filmas

Protams, svētku svinēšana nav iedomājama bez latviešu filmām! 20.jūnijā plkst. 21:35 ikviens aicināts pakavēties patīkamās atmiņās, skatoties iemīļoto filmu Limuzīns Jāņu nakts krāsā. Savukārt dienu vēlāk, 23.jūnijā plkst. 21:05 būs skatāma piedzīvojumiem bagāta filma Melnā vēža spīlēs.

Līgo svētku dienā tiks piedāvātas arī vairākas aizraujošas ārzemju filmas – plkst. 13:35 Laimes recepte, plkst.15:50 Sirds aicinājums, plkst. 18:00 Kā pavedināt savu vīru. Jāņu dienā varēsiet skatīties plkst. 11:50 Brauciens uz Rimini, plkst. 13:55 Koko Šanele 1. un 2.daļu, plkst. 18:00 Nabaga miljonāre. Uzreiz pēc svētkiem, 24.jūnijā plkst.15:20 Džeinas stāsts, plkst. 18:00 Zem Urugvajas saules.  

Jauna seriāla maratons

Brīvdienās, tieši pirms gada gaišākajiem svētkiem, pie LNT skatītājiem nonāks jauns un neredzēts seriāls Neveiksminiece (Benched). Tā galvenā varone ir elegantā un smalkā juriste Nīna Vitlija, kura tā vietā, lai saņemtu paaugstinājumu – pazaudē savu labi atalgoto darbu izsmalcinātā korporatīvo advokātu birojā. Vienlaicīgi viņa uzzin, ka viņas bijušais draugs saderinājies pēc jaunām, trīs mēnešu ilgām attiecībām. Nīna, ļaujoties publiskam un emocionālam dusmu izvirdumam, sabojā attiecības ar savu priekšnieku un tiek izstumta no smalkajām juristu aprindām. Nīna ātri vien ir spiesta pielāgoties jaunai, daudz pieticīgākai darba ikdienai, kļūstot par tiesību aizstāvi, kas strādā sabiedrības labā, darba vidē, kas stipri atšķiras no viņas ierastās dzīves. Baudiet seriālu Neveiksminiece no 22. līdz 24. jūnijam plkst. 10:00 kanālā LNT!

Pavadiet Līgo un Jāņus no 20.jūnija ar kanālu LNT!

Tava televīzija no sirds!