Aiz kalniem vairs nav Līgo vakars un Jāņu svinības! Svētku laikā Kanāls 2 atklās, kā tos pavadīs iekārojami amerikāņu jaunieši, kuri visi kā viens gatavi doties papardes zieda meklējumos. Izklaidējieties ar Paradīzes pludmale: brīvdienas Akapulko 2. sezonu 23. un 24.jūnijā visas dienas garumā. Savukārt Līgo dienā, 23. jūnijā, Kanālā 2 aicina jautrās noskaņās izbaudīt komēdijseriāla Čūska no 23. dzīvokļa visas otrās sezonas sērijas, kas atklās blondās sapņotājas un melnmatainās piedzīvojumus lielpilsētā!

Amerikāņu pikantie piedzīvojumi

Sens latviešu ticējums vēsta, ka Jāņu naktī paparde zied zelta ziediem un, kas viņu redzot, var izteikt vienu vēlēšanos, kura piepildīsies. Kamēr apdomājiet vēlēšanos un gaidiet Jāņu nakti, divu dienu garumā ļaujieties ugunīgām izklaidēm ar atklātu, pikantu un piedzīvojumiem bagātu realitātes šovu Paradīzes pludmale: brīvdienas Akapulko. Kanāla 2 šovā piedalās sirdī brīvi un bezrūpīgi jaunieši no ASV, kuru galvenais uzdevums ir izturēt palikšanu šovā pēc iespējas ilgāk. Viņi visi kopā dzīvo luksuss viesnīcā un izbauda kūrorta sniegtās priekšrocības pasakainā villā Meksikā, un uzdevums šķiet vienkāršāks par vienkāršu. Turklāt par to ir iespēja saņemt vienu miljonu dolāru. Taču ceļš uz paradīzi nav rožains, proti, drāma, nodevība, sekss, intrigas un vēl vairāk intrigu pielīdzina cīņu par miljonu ellei. Vājākais no šova dalībniekiem ik nedēļu no šova izstājas un viņa vietā nāk jauns. Cīņa ir emocionāla, asa un nežēlīga. Izklaidējieties ar Paradīzes pludmale: brīvdienas Akapulko jauniešiem 23. jūnijā no plkst. 9:00 rītā līdz plkst. 16:00, kā arī 24. jūnijā plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00 Kanālā 2!

Viss seriāls vienā vakarā

Līgo dienā, 23.jūnijā Kanāls 2 skatītajiem svētkos dāvinās komēdijseriāla Čūska no 23. dzīvokļa otrās sezonas visas sērijas! Stāsts par jaunu sievieti Džūnu, kura no Indiānas pārvācas, jo Ņujorkā atradusi savu sapņu darbu. Taču jau pirmajā dienā viņas darba devējs tiek arestēts par krāpšanas shēmu un kompānija tiek slēgta. Tā nu Džūnas sapnis draud strauji sabrukt, un viņai jāatrod gan jauna darba, gan dzīves vieta. Viņa ievācas dzīvoklī, kurā dzīvo amorāla un bezkaunīga māksliniece, ballīšu karaliene un blēde vārdā Hloja. Hloja cenšas būt toleranta pret jauno kaimiņieni, lai tikai nebūtu jāatgriežas pie valdonīgajiem vecākiem, taču abas neiztiek arī bez pamatīgiem strīdiem. Skatieties komēdijseriāla Čūska no 23.dzīvokļa otro sezonu 23.jūnijā no plkst. 17:00 līdz 24. jūnija plkst.1:50 naktī

Izbaudiet Jāņu programmu no 23. līdz 24. jūnijam Kanālā 2!