Šī gada nozīmīgākais iekšpolitikas notikums ir jaunā Latvijas prezidenta vēlēšanas, kam rūpīgi seko arī LNT Ziņu dienests. Šobrīd ir izvirzīti četri kandidāti, kuri svētdien, 31. maijā plkst. 20.00 tiksies LNT Ziņu un TOP 10 speciālizlaidumā, lai mērotos spēkiem īpašās debatēs. Savukārt velēšanu dienā, 3. jūnijā, LNT piedāvās sekot līdzi velēšanām Saeimas namā visas dienas garumā.

Pirmsvēlēšanu debatēs Haralda Burkovska virsvadībā Raimonds Vējonis, Egils Levits, Sergejs Dolgapolovs un Mārtiņš Bondars mēģinās skatītājus pārliecināt par savu piemērotību Latvijas Valsts prezidenta amatam. Cik pārliecinošs ir katrs no kandidātiem? Kā viņi sevi redz augstajā amatā? Kādas ir katra kandidāta prioritātes? Uzziniet jau šo svētdien, 31. maijā plkst. 20.00 kanālā LNT Prezidenta amata kandidātu debatēs.

Savukārt to, kādi lēmumi un vienošanās panākti partiju aizkulišu sarunās un kuram no kandidātiem būs vislielākais atbalsts, kā arī vai kāds no viņiem kļūs par Latvijas valsts prezidentu, uzzināsiet jau 3. jūnijā. Vēlēšanu dienā LNT ziņos par notikumu attīstību un lēmumiem tieši no Saeimas nama. Pirmās ziņas skatieties jau plkst. 6.30 radījumā 900 sekundes, savukārt tālākajiem vēlēšanu notikumiem sekojiet visas dienas garumā LNT Ziņās – plkst. 14.00, 17.50 un 20.00.

Iepazīstiet Latvijas Valsts prezidenta vēlēšanu amata kandidātus un nonāc vēlēšanu notikumu epicentrā kopā ar LNT ziņu dienestu!

Tava televīzija no sirds!