TV3 seriālā UgunsGrēks arvien vairāk pieaug intriga par un ap Sofijas slepkavu. Kuram bija motīvs viņu nogalināt? Kāds no varoņiem dzird slepenas sarunas, cits – saņem draudus. Kurš galu galā ir slepkava? Ilgi gaidītais brīdis tuvojas, kad personāži beidzot savām acīm ieraudzīs īsto slepkavu! Finālā spriedze valdīs arī mīlas frontē, jo kulmināciju piedzīvos Ievas un abu vīriešu Viestura un Edija attiecības. Skatieties seriāla UgunsGrēks 13.sezonas noslēguma sēriju jau 8.jūnijā plkst.20:20 TV3 un TVPlay!

Mīlētākā Latvijas seriāla UgunsGrēks 13.sezonas sākumā ieradās jauna varone vārdā Sofija Hartmane, kura bija iepīta ne vienā vien intriģējošā un noslēpumiem caurvītā notikumā. Sofijas mērķis bija par katru cenu panākt savu, tāpēc nereti bija grūti atšķirt, cik daudz no viņas sacītā ir patiesība un cik – meli! Diemžēl Sofijas liktenis seriālā noslēdzās ar nelaimi – viņa tika noslepkavota. Taču slepkava vēl joprojām nav notverts! Kuram traucēja Sofija tik ļoti, ka bija jāņem rokās ierocis? Kas gribēja viņas nāvi? Sezonas noslēgumā beidzot trīs seriāla personāži – Fēlikss, Gunārs un Donāts atklās slepkavu!

Sezonas noslēguma notikumos Zentiņa turpina savu uzvaras gājienu, nu jau kandidējot uz mēra amatu! Mirdza ir saprotoša un pakļaujas Zentas nekaunībai, kā arī iesaistās dažādās peripētijās. Tai pat brīdī Zenta pat nemana, kā ar savu apsēstību viņa pazemo citus! Vai un, kā noslēgsies Zentas dullums, uzzināsiet jau drīzumā!

Viens no seriāla kolorītākajiem tēliem – Helēna kādu laiciņu atpakaļ pārsteidza savu vīru ar apjomīgām silikona krūtīm, kas nenoliedzami apžilbināja arī citus seriāla vīriešus! Sezonas nobeigumā Helēna turpinās skatītājus pārsteigt ar sarīkoto skaistumkonkursu Miss Bjust, kurā, protams, startēs arī viņa pati! Un skatītāji piedzīvos ārkārtīgi uzjautrinošu brīdi, kuru skatītāji ieraudzīs visā drīzumā.

Finālā atklāsies, ka Kristai ir iepaticies Gatis un viņa būs izdomājusi mulsinošu savaldzināšanas plānu. Vai Gata jūtas arī ir mīlestības pilnas?  Baudiet kaislības, intrigas un šokējošus pārsteigumus seriāla UgunsGrēka noslēgumā! 

UgunsGrēks – skatītākā pārraide Nr.1

Video portāla TVPlay un aplikācijas lietotāji visvairāk ir iecienījuši seriālu UgunsGrēks, ierindojot tā 13.sezonu skatītāko pārraižu topa 1.vietā. Google Analytics dati norāda, ka seriāla 13.sezona internetā un aplikācijā līdz šim kopumā guvusi vairāk kā divus miljonus unikālu skatījumu. Iedziļinoties sīkāk, portālā TVPlay veikti 2 229 439 unikālie video skatījumi, savukārt TVplay aplikācijā mobilajās ierīcēs – 617 921 skatījumi. Līdz šim visskatītākais video izgriezums gan video portālā, gan aplikācijā ir varones Helēnas kuplo krūšu video, kas apskatīts 11 959 reižu.*  

Skatieties seriāla UgunsGrēka lielo noslēgumu jau 8.jūnijā plkst.20:20 kanālos TV3 un TVPlay!

Prieks kopā būt!

*Google Analytics dati, laika periods:  19.01.2015. - 21.05.2015.