Internetā ”uzpeldējis” kāds video, kurā redzams kā jaunais un perspektīvais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis vēl savā bijušajā klubā Sevilla nododas visai kolorītai dejai ar komandas biedriem, kā vēsta portāls Skaties.lv.

Sportists video kopā ar komandas biedriem smieklīgi krata gurnus un kārtīgi izdejojas pie deviņdesmito gadu hita dziesmas What is love. Ondrejs Balvins, Villijs Hernangomezs un Kristaps Porziņģis pagājušajā sezonā bija vieni no BC Sevilla uzbrukuma līderiem, bet šobrīd komandā vien palicis Balvins. Varbūt nākotnē redzēsim trijotnes atkal savienošanos un dejas atkārtojumu.

Šosezon NBA Kristaps Porziņģis ar 56 spēlēs vidēji iemestiem 13,9 punktiem un izcīnītām 7,6 atlēkušajām bumbām ir Knicks komandas trešais rezultatīvākais basketbolists un otrais labākais cīņā par atlēkušajām bumbām. Knicks ar 24 panākumiem 57 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferences kopvērtējumā. Turpinājumā ņujorkieši pirmdien savā laukumā uzņems Toronto Raptors, kas ir Austrumu konferences vicelīdere.

Watch Kristaps Porzingis dance to "What Is Love" (via KennyDucey/twitter)

Posted by Bleacher Report on piektdiena, 2016. gada 19. februāris