Sociālajos medijos un internetā šodien tiek izplatīta informācija, ko klajā laidusi mūsu eksprezidenta Andra Bērziņa, nu jau pavisam oficiāli, bijusī sieva Dace Seisuma, ziņo portāls Delfi.lv.

Runas par Bērziņa un Seisumas saspīlētajām attiecībām medijos tiek tirzātas jau sen, taču šodien informācija jau ir pavisam oficiāla – viņa apstiprina, ka 2016. gada 18. janvārī viņas un kādreizējā prezidenta laulība ir oficiāli šķirta. Kā arī, ņemot vērā, ka viņa vairs nav uzskatāma par publisku personu, lūdz cienīt viņas privāto dzīvi.

Šķirteņi, kurus vienu no otra šķir teju 30 gadu starpība, iepazinušies Cēsu pusē īsi pēc 2000. gadu sākuma. Bet tikai 2011. gadā 2. jūlijā – īsi pirms Bērziņa stāšanās Latvijas prezidenta amatā – viņi apprecējās. Attiecībās dzimis arī dēls Andris Kristaps. Bērziņa pirmajā laulībā ar Dzintru Bērziņu dzimis dēls Aigars un Eva. Viņam bijušas arī citas attiecības. Bērziņš ir tēvs pieciem bērniem. Medijos publicēto informāciju, ka Bērziņam ir vēl divi ārlaulības bērni — meita Anete un dēls Edvarts – bijušais prezidents oficiāli nav apstiprinājis. Stradiņa slimnīcas un Premium Medical ārstei Dacei Seisumai šī ir pirmā laulība.