Uzzini, kādas ir Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa un Latvijas Aizsardzības ministrijas darbinieces Ievas Kupces laulības dzīves prognozes, ko par to saka gaišreģe, astroloģe un numeroloģe, vēsta Vakara Ziņas.

Igaunijas gaišreģe veiksmi nesola

Igaunijas žurnāls «Kroonika» ir citējis ekstrasensu šova uzvarētāju gaišreģi Nastju, kas teikusi, ka «prezidents var apprecēties, bet es šim pārim veiksmi nesolu». Ilvess neesot pilnībā atvēris savu sirdi savai trešajai sievai Ievai un joprojām izjūtot aizvainojumu pret sievietēm, kā noprotams no Igaunijas gaišreģes teiktā. Savukārt latviete Ieva neesot spējusi atkausēt viņa sirdi. Nastja uzskata, ka saderināšanās pērn novembrī –pusgadu pēc iepriekšējās laulības šķiršanas – un tik drīzas kāzas liecinot par to, ka Ilvess kādam gribot kaut ko pierādīt.

Socioniķe: «Iepriekšējā sieva bija piemērotāka»

Pašmāju socionikas maģistre Velta Līvija Miķelsone »Vakara Ziņām« saka – izmantojot socionikā pastāvošo cilvēku dalījumu 16 personības tipos, starp Tomasu Hendriku (kas ir Jeseņina tipa pārstāvis) un Ievu (Donkihota tipa pārstāve) pastāv visvājākā saderība. Iepriekšējā dzīvesbiedre Evelīna bijusi daudz piemērotāka.

Ja pagaidām starp Tomasu Hendriku un Ievu vēl nevalda nesaskaņas, tad tādas būs uzskatu dēļ. Prezidenta sieva pieder demokrātiem (socionikas vērtējumā), bet viņš aristokrātiem. Tāpēc Miķelsone ir pārliecināta, ka valsts pirmajai lēdijai nebija jāatsakās no privilēģijām, kuras pēc likuma saņem Igaunijas prezidenta sieva (tajā skaitā no reprezentācijas izdevumiem paredzētās naudas, sekretāra un dienesta automašīnas).

Labi pavadīt laiku kopā

Starp šāda tipa cilvēkiem partneru pievilkšanās nenotiek ar milzīgiem jūtu uzplūdiem, tuvināšanās notiek pamazām. Lielāka interese par partneri rodas tad, kad abi uzsākuši kopīgas sarunas. Viņiem ir daudz kopēju tēmu, kas abus aizrauj, spēj pacietīgi viens otru uzklausīt un nešaubās par pasniegto informāciju. Kopīgai laika pavadīšanai un atpūtai šāda veida attiecības, ko socionikā dēvē par mirāžas attiecībām, ir vienas no labākajām. Viens no partneriem pamana to, kam otrs nepievērsa uzmanību, tāpēc arī kā kolēģi viņi lieliski viens otru papildina. Ko nevar viens, to radoši izdara otrs, bet pirmais apbrīno. Tas piesaista vienu pie otra. Tādās attiecībās partnerus saista apbrīna un spēcīga pievilkšanās, raksta Miķelsone grāmatā «Atrodi sevi!».

Jāatgādina, ka Ieva Kupce, tagad – Ilvesa, ir Aizsardzības ministrijas ierēdne un Igaunijas prezidentu pazīst kopš 2003. gada. Abi bieži tikušies darba jautājumos.

Mirāžas attiecību laulības ir ļoti izplatītas. Taču ģimenes dzīve dažkārt rada negaidītus pārsteigumus. Ja partneri ir iepazinušies darbā, kur saskarsme un saskaņa bijusi lieliska, tad ģimenes dzīvē, kopdzīvē partneri «samulst», jo izrādās, ka to, kas vajadzīgs man, partneris pēkšņi vairs neakceptē un apšauba. Tas rada spriedzi, vīrs un sieva te attālinās, te atkal satuvinās.

Numeroloģe vērtē, ka noturīgas būtu mīļāko attiecības

Sertificēta numeroloģe Ineta VentnieceKrīgere vērtē, ka Tomass Hendriks un Ieva pieder cilvēku grupai, ko apzīmē par ezotēriķiem. Viņam ir spēcīga intuīcija, liela enerģija, kas pievelk cilvēkus, viņš ir atbildīgs, vīrišķīgs un aristokrātisks cilvēks. Viņa ir tā dēvētā raganiņa. Tomēr, salīdzinot dzimšanas datus, starp abiem valda destruktīva saderība. Ievai jāsaudzē nervu sistēma, viņa ir ļoti emocionāla.

«Ja satiktos kā mīļākie, viņiem būtu ļoti laba saderība, bet, zem viena jumta dzīvojot, saskaņa beigsies. Dzīvojot atsevišķi, attiecības turpinātos ilgāk,» saka VentnieceKrīgere. «Viņiem nesakrīt uzskati, viņai vajag ietekmīgu vīrieti, ar ko palielīties, bet viņš ir tipisks piemērs tam, kāpēc vīrietim palielā vecumā jāmaina sieva uz jaunāku.»

Ieva nevarēja nevinnēt prezidentu

Numeroloģe norāda, ka pagājušais gads Ievai bija attiecību gads – tad cilvēks vai nu apprecas, vai izšķiras. Vai arī saņem bildinājumu. Ieva ir ļoti liela veiksminiece, viņa nevar nevinnēt dzīves loterijā, kur vienmēr izvilks laimīgo lozi. Satikšanās ar nākamo Igaunijas prezidentu (kad abi iepazinās darba jautājumos, viņš bija ārlietu ministrs) un apprecēšanās ar valsts prezidentu ir tieši tāda loterija, kurā viņa nevarēja nevinnēt. Viņa vienmēr nonāk īstajā laikā īstajā vietā. Tāda tipa sievietes ļoti patīk vīriešiem.

Fiziskā saderība abiem ir lieliska, un fiziskā tieksme vienam pēc otra satuvināja šos cilvēkus. «Atvainojos, ka teikšu ļoti tieši: viņi var ienīst viens otru, bet salabst caur gultu. Emocionālas un cita veida piesaistes nav, iespējams, tāpēc Igaunijas gaišreģe teica, ka Ilvesa sirds nav atkususi līdz galam, bet seksuālā vilkme ir ļoti spēcīga,» analizē numeroloģe.

Viņa piebilst, ka Igaunijas prezidenta kundzei svarīgs ir novērtējums, viņai gribas spīdēt, nepieciešams populārs, ietekmīgs vīrietis. «Nepiesātināma – viņā var investēt miljonus, bet viņai arī tad nebūs labi.»

VentnieceKrīgere vērtē, ka šīs ir karmiskas laulības, kas vienam no pāra pēc kāda laika dzīvē izraisīs krasu pavērsienu, ja vien dzīves modelis, uzskati un mērķi netiks izmainīti.

Vienam – Mēness, otram Saules aptumsums

Sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa uzreiz paskaidro, ka astroloģiski nevar nosaukt precīzu skaitli, cik gadu pāris nodzīvos kopā. «Ir pāri, kas vēlas saglabāt attiecības un arī ar sarežģītām astroloģiskām kombinācijām nodzīvo laimīgi, ja vien cenšas pārvarēt problēmas. Ja pakļaujas vājībām, savam ego, tad attiecības pat ar labām kombinācijām izput,» viņa saka.

Astroloģe turpina: «Ieva ir punktuāla, precīza, kārtīga, viņai piemīt spēcīgas emocijas, jo individuālajā astroloģiskajā kartē redzama Mēness aptumsuma ietekme. Daudz ko dzīvē nosaka emocionālie stāvokļi. Tāpēc daudz jāstrādā ar sevi, lai neļautu vaļu emocijām, lai nekritizētu tuvāko cilvēku. Viņa visu ļoti analizē, bet mīļotais to var uztvert kā nepamatotu kritiku un piekasīšanos.»

Ko astroloģe saka par Igaunijas prezidentu? «Tomass Hendriks ir ļoti spēcīga personība. Viņa kartē redzama Saules aptumsuma ietekme – tas nozīmē darbu plašas sabiedrības labā. Viņš ir cilvēks ar plašu skatījumu un interesēm. Kartē parādās liela varbūtība, ka sirdslietas būs saistītas ar ārzemju tēmu. Mīlestībā viņam vajadzīgs vēriens. Viņš arī dzīvo ar plašu vērienu, ir vīrietis, kurš prot pārsteigt, dāvāt sievietei jaukus, piepildītus brīžus un dāvanas ar plašu žestu. Igaunijas prezidentam piemīt vēriens komforta nodrošināšanā – labs vīns skaistā viesnīcā tālā zemē jūras krastā. Vai vienmēr tā vajag? Tā ir tēma, ar ko viņam dzīvē jāstrādā. Ja viņš atnāktu vizītē pie manis, es ieteiktu uzmanīties ar tik plašiem žestiem, jo pastāv risks pārspīlēt un lieki iztērēties,» smejas Kārkliņa.