Labākos no labākajiem mīluļiem satiec izstādē “PetExpo 2024” Ķīpsalā

2024. gada 2. un 3. martā Ķīpsalā pavasara pūkainākajā izstādē “PetExpo 2024” mazos un lielos apmeklētājus priecē suņi, kaķi, truši, putni, ķirzakas, zirnekļi un citi mīļdzīvnieki. Kā arī aizraujošas demonstrācijas un šovi, izjādes ar ponijiem un atrakcijas bērniem!

BIĻETES ŠEIT


Spilgtākās suņu šķirnes


Abās dienās starptautiskajā suņu izstādē par prestižiem tituliem sacentīsies 3012 suņi no 11 valstīm. Būs manāmi arī retumi, kuri ikdienā Latvijā nav sastopami, tādi kā shapendūss, Kangalas aitusuns (Turcijas šķirne), Taizemes Bangkivas suns, Alpu takšveidīgais dzinējsuns, Tulearas kotons, slugi un Lietuvas dzinējsuns. Vislielākā konkurence šogad būs starp Labradoras retrīveriem, amerikāņu Stafordšīras terjeriem un krievu vējasuņiem. Skati ringu sarakstu: www.bt1.lv/petexpo

BILŽU GALERIJA NO ĶĪPSALAS

Dižciltīgie kaķi


Ķīpsalā kaķu mīļotāji varēs apskatīt vairāk nekā 500 dižciltīgo mīluļu no piecām valstīm, kas cīnīsies par kādu no uzvarētāja statusiem. Visplašāk pārstāvēti būs Menas jenotveidīgie un Hailendas nokareno ausu kaķi. Šogad norisināsies Master, divkāršā Master un trīskāršā Master ringi, kas notiek tikai reizi gadā un kuros piedalās labākie no labākajiem – vistitulētākie kaķi.

Izstādē dzīvniekus vērtēs septiņi eksperti no Latvijas, Vācijas, Polijas, Itālijas un Lietuvas. “PetExpo 2024” īpašā viešņa būs Pasaules Kaķu federācijas prezidente Annelīze Hakmane, kura kaķus vērtē vairāk nekā 50 gadus.

Bagātīga izstādes programma


Arī šogad divu dienu garumā apmeklētājus priecēs daudzveidīgi paraugdemonstrējumi. Smaržu atpazīšanas, paklausības un paraugdemonstrējumu šovi, kā arī rotveileru, Kaukāza aitusuņa, ņūfaundlendiešu un citu šķirņu prezentācijas, kas piesaistīs ikviena uzmanību. Toties kaķi priecēs ar dažādu iezīmju krāsojuma šovu un labākie no labākajiem sacentīsies Master ringos. Detalizēta pasākuma programma: www.bt1.lv/petexpo

Plašs dzīvnieku klāsts


Par gaumi nestrīdas! Ķīpsalā varēsi apskatīt dažādus mīluļus – arī eksotiskus dzīvniekus, kā, piemēram, zirnekļus, ķirzakas, čūskas un arī dažādus mazos grauzējus. Uzzini, ar ko jārēķinās, dzīvojot kopā ar jauno mīļdzīvnieku, kā to kopt un lutināt. Ja tavā mājsaimniecībā jau ir kāds no šiem dzīvnieciņiem, tad izstādē varēsi iegādāties dažādus našķus, aksesuārus un citas noderīgas lietas.

Bērnu priekam


Mazākie izstādes apmeklētāji varēs samīļot pūkainos trusīšus un šinšillas, papaijāt poniju un kaziņas, kā arī apskatīt mazos grauzējus un putniņus. Lai vairāk izkustētos būs iespēja arī pavizināties uz kāda no jātnieku kluba “Mežezeri” ponijiem, bet bez maksas varēs izlēkāties “Annels” piepūšamajās atrakcijās. Būs arī atrakcijas, kurās varēs iesaistīties bērnu vecāki.

Palutini savu mīluli!


“PetExpo 2024” zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcijā par īpašām izstādes cenām varēs iegādāties gan suņu un kaķu barību, gan kārumus un vitamīnus, gan rotaļlietas un aksesuārus. Tāpat varēs saņemt profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē, kā arī izmantot sublimācijas fotoattēlu drukāšanas pakalpojumus.

Esi četrkājainā drauga meklējumos?


Ja vēl tikai esi sava mīluļa meklējumos, tad izstāde ir lieliska vieta, kur iepazīt suņu un kaķu šķirņu daudzveidību! Ķīpsalā būs pārstāvēti 11 suņu klubi, kuru eksperti sniegs atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem.

Izstādi “PetExpo 2024” organizē Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) un Latvijas felinoloģiskā asociācija “Felimurs”, norisi nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Atbalsta: “DinoZoo” un “Josera”
Partneris: Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA)

Seko līdzi izstādes jaunumiem:
Facebook.com/petexpo.lv
Instagram.com/petexpo.latvia

Norises vieta un laiks:
Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā
2. un 3. martā plkst. 10.00–18.00

Ņem vērā!


Ja vēlies izstādi apmeklēt kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Biļešu cenas:


Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!
Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – 4 EUR
Pensionāriem, invalīdiem, studentiem – 5,50 EUR
Pieaugušajiem – 7 EUR
Ģimenes biļete – 16 EUR
Biļetes iepriekšpārdošanā internetā lētāk šeit.

Autostāvvieta – 5,00 EUR (līdz 4 h), katra nākamā + 2 EUR
Piepūšamās atrakcijas bez papildu maksas!

Tirdzniecības centrā “Olimpia” izstādes apmeklētājiem tiks nodrošināta bezmaksas stāvvieta.