Tik tikko iesācies gads nāk ar labām ziņām kvēlākajiem seriāla UgunsGrēks faniem – jau februārī tas atgriezīsies ar jaunām sērijām, lai atrisinātu jautājumus, kas radās iepriekšējās – četrpadsmitās – sezonas izskaņā, vēsta portāls Skaties.lv.

Kristas un Sandijas epopeja

Tiem, kam jāatgādina, iepriekšējā sezonā iezīmējās jauns seriāla varonis – Pētersonu viesnīcas īpašnieka Aivara mazmeitu, Ingas Tropas atveidoto Ievu, nomainīja jaunās aktrises Marijas Linartes spēlētā Krista. Taču laika gaitā viņa pierādīja, ka spēj veiksmīgi atveidot arī uzreiz divus tēlus – UgunsGrēkā ieradās blondās meitenes ļaunā dvīņu māsa Sandija kopā ar savu draudziņu Intaru. Jau kopš pirmajām seriāla minūtēm viņi abi cītīgi strādājuši pie tā, lai “nomušītu” galveno varoni, bet sezonas izskaņā viņu pūliņi vainagojās ar panākumiem – ja ne nonāvēt, tad vismaz nolaupīt viņiem jau tā likteņa mocīto meiteni beidzot izdevies.

Attiecību likstas un panākumi – kas sekos jaunajā sezonā?

Kā zināms, iepriekšējā sezonā potenciāli veidojās uzreiz vairāki pāri – Gunārs ar sarkanmataino Karīnu, kura beigās izrādījās rūdīta dzīvokļu zagle, kā arī Helēnas labdarības izrādes režisors Visvaldis bija “uzmetis aci” seriāla UgunsGrēks veterānei Mildiņai, kas viņu drīzi vien veiksmīgi “atšuva”, tāpat kā Helēna no izrādes, un kungs bija nolēmis atriebties, saindējot izrādei paredzēto pūderi. Visveiksmīgāk, ja tā vispār drīkst teikt, veicās Kristai, kurai, neskatoties uz vairākiem slepkavības mēģinājumiem, bultu pakrūtē un iesēšanos ratiņkrēslā, mīlas frontē beigu beigās tomēr noveicās – viņā ieskatījās  jaunpienācējs – ķirurgs Dāvids Ozols.

Varbūt tieši viņš būs tas, kurš paglabās meiteni no neģēļu ķetnām? Kādus vēl pārīšus, skandālus un intrigas sagaidīsim UgunsGrēka 15. sezonā? Tas viss jau februāra sākumā. Precīzu datumu uzzini jau pavisam drīz, kad atklāsim pavedienu jaunajai sezonai!