Skaistāko un dižciltīgāko suņu un kaķu izstāde “Latvijas uzvarētājs 2023”!
10. un 11. jūnijā Ķīpsalā notiek starptautiskā suņu un kaķu izstāde “Latvijas uzvarētājs 2023”! Nāc un aplūko vairākus simtus kaķu un tūkstošiem suņu no 11 valstīm. Īpaši apmeklētājiem – dažnedažādi četrkājaino draugu paraugdemonstrējumi un šovi, kā arī plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija.


BIĻETES IEPRIEKŠPĀRDOŠANĀ IR LĒTĀKAS - ŠEIT





Daudzveidīgu šķirņu mīluļi

Kopumā abās izstādes “Latvijas uzvarētājs 2023” dienās Ķīpsalā sacentīsies vairāk nekā 3000 suņu (237 šķirnes) un 200 kaķu (21 šķirne) no 11 valstīm. Šogad vissīvākā cīņa norisināsies starp vairākām suņu šķirnēm: garspalvaino kolliju, Velsas pembrokkorgiju, basendži, franču buldogu un labradoru. Sacentīsies arī retu šķirņu pārstāvji, piemēram, aktīvais un veiklais Tenterfīldas terjers, labsirdīgais un uzticamais ģimenes suns klamberspaniels, kā arī krāšņais Saseksas spaniels.



Fascinējošas demonstrācijas un aizraujoši priekšnesumi


BILŽU GALERIJA ŠEIT

Pozitīvas emocijas apmeklētājiem sniegs bagāta un daudzveidīga pasākuma programma. Līdztekus suņu vērtēšanai ringos apmeklētāji ar prieku varēs vērot suņu paraugdemonstrējumus: dažādus trikus, paklausības uzdevumus un citu spēju priekšnesumus. Turklāt šie šovi būs ne tikai aizraujoši, bet arī izglītojoši. Apmeklētāji varēs uzzināt interesantus faktus par dažādām suņu šķirnēm, to raksturīgajām iezīmēm un šķirņu izveidošanās vēsturi.


10. un 11. jūnijā interesentus priecēs ne tikai suņu apmācību centra “Inter Sport Canis” paraugdemonstrējumi, bet arī skolas “Dog Fan” prezentācija par smaržas atpazīšanas sporta veidu. Izstādē būs arī citi aizraujoši pasākumi un norisināsies vairāku dižciltīgu suņu šķirņu – Bavārijas asinspēdu dzinējsuņa, ņūfaundlendieša, Noričas terjera, Veimāras putnusuņa – un vēl dažādu šķirņu prezentācijas.




Ģimenes un bērni varēs vērot kaķēnu, junioru un kastrātu ringus. Īpašu uzmanību izpelnīsies Siāmas un austrumu kaķu priekšnesums, kas norisināsies 10. jūnijā plkst. 13.30, kā arī pūkaino Menas jenotveidīgo kaķu šķirņu šovs, kas notiks 11. jūnijā plkst. 13.30. Nāc vērot kaķu un suņu atraktīvos šovus jau 10. un 11. jūnijā Ķīpsalā! Seko līdzi programmai!


Atrodi un uzzini visu par savu ideālo pūkaino draugu!

Vēl neesi atradis savu ideālo četrkājaino biedru un esi meklējumos? Tad izstāde ir īstā vieta, lai vairāk iepazītu kaķu un suņu daudzveidību, kā arī saprastu, kura šķirne vislabāk atbilst tavām vēlmēm un dzīves apstākļiem. Ķīpsalā būs plaši pārstāvēti dažādi suņu klubi, kur ikviens interesents varēs uzzināt par attiecīgās šķirnes raksturīgajām īpašībām, uzvedību un kopšanas praksi.


Palutini savu mīluli!

Paralēli suņu un kaķu izstādei būs arī plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija, kur par izdevīgām izstādes cenām varēs atrast visu nepieciešamo ne tikai savam mīlulim, bet arī dažādas saimniecībā noderīgas preces. Lai nodrošinātu mīluļa labklājību, katrs interesents varēs saņemt arī vērtīgus padomus no profesionāļiem par dzīvnieku barības izvēli un ieteikumus, kā uzlabot mīluļa veselību. Un nav svarīgi, vai esi ilggadējs dzīvnieka īpašnieks vai tikko sācis savu ceļu kopā ar mājdzīvnieku.


FOTOGALERIJA


Izstādi “Latvijas uzvarētājs” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība “BT 1” sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju “Felimurs”. Izstādi “Latvijas uzvarētājs 2023” sponsorē uzņēmums “ZooCentrs” un “Diamond” zoopārtika.

Vairāk: www.bt1.lv/latwinner/

Seko līdzi izstādes jaunumiem: www.facebook.com/petexpo.lv/ un www.instagram.com/petexpo.latvia/

Norises vieta un laiks:
Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā
10. jūnijā no 10.00 līdz 18.00
11. jūnijā no 10.00 līdz 17.00


Ņem vērā! Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.



Ieejas biļetes:
Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!
Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – 2 €
Studentiem, pensionāriem, invalīdiem – 2,50 €
Pieaugušajiem – 3 €
Ģimenes biļete (2+2; 1+3) – 9 €

Nenokavē, jo no 9. jūnija biļetes kļūs dārgākas.
Autostāvvieta – 3 €
* Biļetes iepriekšpārdošanā internetā lētāk: IEGĀDĀJIETIES ŠEIT