Mirdza Martinsone pateicas labajam draugam, kurš ieteicis dabīgo preparātu, - viņa dziļi intīmi stāsta par straujo veselības uzlabošanos jau pēc pirmās pudelītes, kas skaidri redzams arī analīžu rezultātos.

"Esmu ļoti alerģiska būtne un uzmanīga pret dažādiem preparātiem un vitamīniem. Bet manā dzīvē pirms dažiem mēnešiem notika brīnums – pie manis atlidoja labais eņģelis un iepazīstināja mani ar draugu, kurš rūpējas par manu veselību," intervijā pauž šarmantā aktrise Mirdza Martinsone.


Kinofilmas MIRĀŽA pazīstamā zvaigzne Džinnija piebilst: "Un šis labais draugs izdarīja tā, ka manas asins analīzes uzlabojās. Es negribu pārspīlēt – bet divu mēnešu laikā es pati pabrīnījos, cik ļoti labākas kļuva manas analīzes."

Martinsonei bijis ļoti nopietns izaicinājums pret "Epsorin" izmēģinājumu, gluži vai ar zinātnisku pieeju un centību. Detalizētas asins analīzes tika veiktas gan pirms, gan pēc preparāta lietošanas. Aktrise savā video atsauksmē par produktu uzsver, cik patīkami pārsteigta viņa bija par praktiski visu parametru strauju uzlabošanos jau pēc divu mēnešu "Epsorin" lietošanas.

PAR EPSORĪNU PLAŠĀK SKATIET ŠEIT


Tieši tādēļ arī viņa piekrita šai intervijai, jo tāda ir mūsu noruna ar preparāta testētājiem – neliegt labus vārdus kamerai, ja ieguvumi no tā lietošanas ir acīmredzami un pārliecinoši. Tieši tādā veidā ir tapušas gan aktiera Jāņa Paukštello, gan rakstnieka Māra Bērziņa, gan aktiera Mārtiņa Vilsona intervijas par šo līdzekli.

Māksliniece stāsta par savu pieredzi ar "Epsorin": "No sākuma es, kā jau visi latvieši, tā īsti nevarēju noticēt līdz galam, ka tik labi palīdzēs, un tiešām es ļoti gaidīju asins analīzes – kādas tās būs. Un tad, kad es redzēju to pirmo variantu, un pēc tam, pēc mēneša, to otro, un pēc otrā mēneša vēl, tad es sapratu, ka – jā, man tiešām palīdz šis preparāts! Uzlabojušies bija praktiski visi rādītāji."


Martinsone neslēpj sajūsmu, ka no brieža radziņiem var izgatavot ko tik bīnišķīgu, turklāt briežus nenogalinot – tikai paņemot gabaliņu no to ragiem, ko mēs, cilvēki, iegūstam savai veselībai.

Piedāvājam zemāk noskatīties šīs atsauksmes videoierakstu, jo tekstā nekādi nespējam ietvert to fantastisko, pozitīvo enerģiju, ko māksliniece sniedz savā stāstījumā.


Šarmantās Mirdzas Martinsones dzīves mirkļi BILŽU GALERIJĀ


Par eņģelīti stāstījumā Martinsone sauc savu labu draugu, kurš pēc personīgas pozitīvas pieredzes ieteica arī viņai izmēģināt šo dabīgo preparātu – jo viņas dzīvē galvenais šobrīd ir veselība. Un "Epsorin" tiešām palīdzējis lieliski, jo ne tikai uzlabojis analīzes. Tas papildus devis gan spēku, gan dzīvesprieku, gan palīdzējis samazināt sāpes celī, kas bijusi jau ieilgusi problēma pēc traumas. Jo tiešām – "Epsorin" sastāvs uzlabo gan kaulu, gan locītavu, gan arī gļotādu, matu un pat nagu veselību.

"Epsorin" ļāvis atteikties arī no ļoti daudzām pudelītēm ar sintētiskajiem vitamīniem, jo satur praktiski visus cilvēka organismam nepieciešamos vitamīnus, aminoskābes un minerālvielas.

Ar labu vārdu tiek pieminēts arī "Epsorin" eksperimentālais, šūnas atjaunojošais sejas krēms, īpaši uzsverot tā dabiskumu un lieliskās uzsūkšanās spējas. Tas jūtami uzlabo ādas kvalitāti un arī palīdz cīnīties ar ne vienu vien ieilgušu ādas problēmu – kā sausums vai plaisas. Tikai pasūtot "Epsorin" pa tiešo no ražotāja, katram klientam viens 20 ml krēms tiek pievienots dāvanā.

Māksliniece "Epsorin" savai veselībai turpinās lietot regulāri, pa vienai pudelītei trīs mēnešos, kas arī ir ieteicamā lietošana viņas gadījumā. Viņa iesaka pamēģināt "Epsorin" katram, no visas sirds sakot: "Jūs nenožēlosiet!"

Intervijas noslēgumā Martinsones kundze sūta laba vēlējumus: "Es vēlu veselību, un galvenais jums daudz prieka! Lai Jūs priecātos un smaidītu. Un es ievēroju, ka es arī tā kā biežāk smejos."

Novēlam māksliniecei lielisku veselību! Apmeklēsim viņas izrādes Dailes teātrī "Trīs draugi" un būsim visi veseli ar "Epsorin"!


SPECIĀLA CENA AR ATLAIDI - Vairāk informācijas par "Epsorin", tā sastāvu, lietošanu un iegādes iespējām atradīsiet oficiālajā mājas lapā internetā: Epsorin.lv

Atgādinām, ka uztura bagātinātājs neizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Mums regulāri uzturā jālieto augļi un dārzeņi; zivis ēdienkartē ieteicamas vismaz trīs reizes nedēļā. Gaļa un siers nodrošinās kalcija, magnija, dzelzs un citu vajadzīgo minerālvielu, vitamīnu devas mūsu organismam.