Žurnāls Kas Jauns vēsta: Rīgas iedzīvotāji ir satraukušies un lūdz palīdzību.


Palīdzība nepieciešama kādreizējā telekanāla LNT ziņu diktoram, ārzemju ziņu autoram Ivo Goldmanim un viņa draudzenei, kuru dzīvesveids novedis līdz nakšņošanai daudzdzīvokļu mājas kāpņutelpā un pat uz ielas vai vārtrūmēs.


Tagad publiskota necenzēta TV zvaigznes Ivo Goldmaņa bilde, kurā TV zvaigzne redzama kopā ar sievieti guļam kāpņu telpā.


Šo foto no anonīmiem e-pastiem saņēmuši vairāki slavenību portāli - GALERIJĀ NECENZĒTIE FOTO.


Ivo 20 gadus bija mūsu ekrānos. Vai mēs, sabiedrība, varam palīdzēt Ivo Goldmanim? Lūdzu rakstiet ieteikumus komentāru sadaļā.

Uzziņai no 2021.gada 30.septembra:


Atlaistā LNT diktora Ivo Goldmaņa stāvoklis satrauc Rīgas iedzīvotājus un bijušos TV kolēģus.
2019. gada novembrī tika likvidēts LNT Ziņu dienests, bez darba atstājot aptuveni 30 darbinieku. Atlaisto darbinieku vidū bija arī ziņu diktors Ivo Goldmanis, kura pašreizējais stāvoklis satraucis sabiedrību un bijušos kolēģus.

Vairāki portāli saņēmuši kāda aculiecinieka foto, kurā redzams, ka daudzdzīvokļu mājas kāpņutelpā guļ vīrietis ar sievieti. Foto redzamā persona esot TV zvaigzne Ivo Goldmanis ar savu draudzeni - FOTOGALERIJĀ.


Aculiecinieks stāsta, ka Goldmanis ar draudzeni nakšņojot trepēs pie savas mammas dzīvokļa, kā arī mājas bēniņos un bieži redzams klīstot pa apkārtni, meklējot iespējas iedzert.


Žurnāls Kas Jauns vēsta, ka abu bomžu dēļ bieži sauktas policijas ekipāžas.

Žurnālisti sazinājās ar Goldmaņa kolēģiem - ilggadējā LNT Ziņu dienesta vadītāja Inese Kārkliņa norādīja, ka "Ivo simtu gadu nav ne satikusi, ne arī par viņu ko dzirdējusi"...


Savukārt sporta žurnālists Edgars Barbaks atzina, ka abi pēdējo reizi ar Goldmani kontaktējušies pirms mēneša vai diviem un tolaik "viņš noteikti nebija padevies". "Domāju, mēs visi – bijušie kolēģi un draugi – esam atvērti palīdzēšanai, par to viņam nevajadzētu uztraukties, ka kāds negribētu palīdzēt, bet cilvēkam vispirms pašam sev jāgrib palīdzēt, lai citi to varētu izdarīt!"

Pirms 2 gadiem ziņots, ka Goldmanis un viņa sieva Dace – grupas Dzelzs vilks solista Jura Kaukuļa māsa – noslēguši laulāto mantisko attiecību līgumu.

«Jā, tāds fakts ir noticis,» tolaik žurnālam Privātā Dzīve atklāja bijušais LNT ziņu moderators. Viņš ar sievu Daci Goldmani noslēdza laulāto mantisko attiecību līgumu. Tas notika neilgi pirms gadumijas – 2019. gada 30. decembrī. Laulības līgums, kurā minēts: «Laulātie apliecina, ka katra laulātā šķirtā manta ir tā kustamā un nekustamā manta, kas viņam piederēja pirms laulības noslēgšanas, kā arī visa tā manta, kuru konkrētais laulātais iegādājies laulības laikā.»