60 gadu vecumā mūžībā devies pašmāju šovu zvaigzne Gunārs Sārtaputns.


Gunārs bija visu laiku spilgtākā vīriešu kārtas šovu zvaigzne. Mūžībā devies pēc smagas cīņas ar slimību.


ATVADU FOTOGALERIJA - GAIŠĀ PIEMIŅĀ GUNĀRAM


Gunārs iemantoja skatītāju mīlestību šovos "Saimnieks meklē sievu", "Nākamā pietura: Mīlestība" un "Lauku sēta".




Atgādinām, ka šova "Saimnieks meklē sievu" laikā Gunārs izveidoja lielisku savienību ar dalībnieci Annu, taču, kā atzina sieviete, abu attiecības izjuka tāpēc, ka Gunārs mīlēja "ieķert" ko grādīgu.


Līgavu mednieks, vecpuisis Gunārs, kārumnieks Gunča – tā viņu, bet tieši Gunārs spēja parūpēties par augstiem reitingiem TV3 šoviem "Saimnieks meklē sievu", "Piecērt Eglītei", "Nākamā pietura: mīlestība".

Gunārs Sārtaputns piedalījies arī 2021.gada vasarā jau nofilmētajā šovā "Lauku sēta". Šajā piektdienā ēterā būšot sērija ar Gunāra ierašanos Tērvetes saimniecībā pie šova jaunajiem varoņiem.


Daudzo šovu filmēšanas gados dzīvesbiedri viņam tā arī neizdevās atrast.


Izsakām visdziļāko līdzjūtību Gunāra Sārtaputna tuviniekiem, draugiem un šovu kolēģēm.


Uzziņai:

Arī šogad, kā ik gadu, TV šovam ”Lauku sēta” bija pieteikušies simtiem dalībnieku, un viņu vidū bija arī iepazīšanās šovos rūdījumu guvušais vecpuisis Gunārs Sārtaputns no Balviem, vēsta portāls Skaties.lv.

”Saimnieks meklē sievu” piektās sezonas zvaigzne Gunārs pēc spožā starta iepazīšanās šovā vairākkārt atgriezies zilo ekrānu gaismā un pieteikšanās dalībai ”Lauku sētā” esot viņa pēdējais mēģinājums atrast īsto un vienīgo ar televīzijas starpniecību.

”Trīs reizes nesanāca satikt otro pusīti, nolēmu paprovēt vēl vienu reizi,” motivāciju dalībai ”Lauku sētā” šova atlasē skaidro Gunārs. Pēc spēles vadītāja Jāņa Rāznas aizrādījuma, ka ”Lauku sēta” nav gluži iepazīšanās šovs, Gunārs spriež: ”A kas to lai zina?! Dieva ceļi nav zināmi.”

Jautāts, ar ko vēl paliktu atmiņā ”Lauku sētas” skatītājiem, atraktīvais balvēnietis teic: ”Man ir ļoti interesanti - es, kad pa Balviem eju, visi prasa, kad būs šova turpinājums.

Esmu piedalījies ”Saimnieks meklē sievu”, ”Piecērt Eglītei!” to “zilo” ”nocirtu” nost, trešais šovs bija ”Nākamā pietura: Mīlestība”. ”Lauku sētai” kaimiņš mani pieteica. Viņš ir mazs svoločs. Viņš nevar izturēt, ka es esmu brīvs.”