Kārtējā skandālā iekļuvis mūziķis Andris Kivičs.

Dziedātājs ar mokpilnu sirdi dalās ar emocijām sociālajos tīklos:

"Visas bildes taisītas šogad. [FOTOGALERIJĀ]


Šo meiteņu māte man grib ieskaidrot, ka šīs meitenes pēkšņi vairs negrib satikt mīlošu tēti, kuram viņas vēl jūnija beigās teica, ka mīl. Tētis nevar viņas sazvanīt nu jau tūlīt mēnesi. Un netiek klāt.

"Bet tu jau vari braukt un stāvēt zem logiem"."Mums pilnīgi viss, pilnīgi viss jūlijs ir saplānots".A, kad rakstu 6, 7, 8 jūlijā- izrādās sēž mājās. Auksta, cietsirdīga, rafinēta, pretīga bērnu izmantošana savai sīkajai, nožēlojamajai atriebībiņai. Bilde pludmalē nepatīk, esot SEKSUĀLA RAKSTURA, saproties.

7 un 8 gados seksuāla rakstura...Mjā


LŪDZU DALATIES, lai cikvēki zin, kādas mammas dzīvo pasaulē."


Tiesa arī Liene Kiviča soctīklos dižojas ar pikantērijām - bilžu galerijā ceturtā bilde.


Uzziņai no žurnāla:


Skandalozais mūziķis Andris Kivičs soctīklos sacēla lielu traci, klāstot, ka bijusī sieva Madara liedzot viņam satikt meitas, tādējādi cenšoties viņam iespītēt, jo nevarot pārdzīvot faktu, ka tas uzsācis attiecības ar 12 gadu vecāku sievieti. Abu kopīgo meitu mamma Madara Kiviča žurnālam "Kas Jauns" paudusi savu viedokli.


Sociālajos tīklos Andris Kivičs, kas jau bijis uz laiku bloķēts vietnē "Facebook", žēlojās, ka viņam neesot ļauts satikt meitas Keitiju un Kimu, kas dzimušas laulībā ar Madaru Kiviču.
“Man nav iespējas viņām piezvanīt, jo es esmu bloķēts viņu telefonos. Viņas nedrīkst zvanīt man. Starp citu, pusi jūnija nodzīvojām šeit, kur mēs dzīvojam ar Lieni. Viss bija kārtībā. Tagad pēkšņi mamma kaut kādā veidā izskalojusi meitenēm smadzenes, un viņas nedrīkst vairs man zvanīt un satikt mani. Keitijai vakar lika balss ziņā pateikt: “Tēti, es negribu tevi satikt.” Tas ir emocionāls sadisms pret bērnu. Es nezinu, ar kādām metodēm viņa ar meitām manipulē. Jo noticis jau nav īstenībā pilnīgi nekas...

... Madarai neiepatikās tā bilde pie jūras, viņa apvainojās, kāds viņai iestāstīja, ka tā ir piedauzīga bilde. Viņa man teica, ka es uzņemot seksuāla rakstura bildes ar mūsu bērniem,” tā Kivičs, kas pamanījās izraisīt asas diskusijas soctīklos ar paša publiskotu foto, kurā bija redzama viņa sieva Liene, kā arī septiņus un astoņus gadus vecās meitas, iemūžinātas bez peldkostīma augšiņas, bet krūtis piesedzot plaukstām. Dienas laikā šis ieraksts no mūziķa "Facebook" profila pazuda, savukārt viņa profils vietnē uz 30 dienām tika bloķēts

...Tad viņai nepatika, ka bērni nebija piesprādzējušies un ka es viņu klātbūtnē lamājos. Madara Kiviča nostūrēja 2018. gadā Norvēģijā 2000 kilometrus ar nepiesprādzētiem bērniem,” ar klasisku pretuzbrukuma stratēģiju cenšoties novirzīt uzmanību prom no paša “nedarbiem”, video turpināja mūziķis.

Pēc sava bijušā vīra un viņa ceturtās sievas Lienes Kivičas dvēseles kliedzieniem klusēt nespēja arī Madara Kiviča, kas žurnālam "Kas Jauns" pauda savu viedokli, noliedzot, ka neļaujot meitām sazināties ar tēvu. “Tā kā manas meitas nejauši ir redzējušas vairākus video, tad šajā situācijā meitenēm ierobežoju pat ierasto sociālo tīklu lietošanu, lai viņas mazāk ciestu no sava tēva agresijas, apmelošanas un vajāšanas izpausmēm,” atklāja Madara.

Visu rakstu lasiet Jauns.lv.