Miljonārs, azartspēļu zāļu īpašnieks un ilggadējais mākslas mecenāts Jānis Zuzāns pēc šķiršanās no sievas Dinas Zuzānes izgājis sabiedrībā ar kādu noslēpumainu gaišmati, vēstīja žurnāls Privātā Dzīve 2021. gada jūnija sākumā.

Šovasar Jānis Zuzāns svin 64 gadu jubileju. Un tagad iziet sabiedrībā ar vismaz 25 gadus jaunāku sievieti - noslēpumainu gaišmati - LŪK,  IEMŪŽINĀTI ARĪ FOTO.


Jānis Zuzāns kopā ar blondo draudzeni apmeklējis Dzintaru koncertzālē notiekošā mūzikas festivāla "Rīga Jūrmala 2021" atklāšanas koncertu, kurā diriģenta Džona Eliota vadībā muzicēja Marisa Jansona festivāla orķestris.


Kāda koncerta apmeklētāja apgalvo, ka miljonāra jaunā mīļākā ir vismaz 25-30 gadus jaunāka par pašu džentlmeni un, iespējams, viņas dēļ arī notikusi šķiršanās ar sievu Dinu - SIEVAS FOTO ARĪ BILŽU GALERIJĀ

Mūzikas festivālu "Rīga Jūrmala 2021" atklāšanas koncertu kuplā pulkā apmeklēja pašmāju radošā inteliģence, uzņēmēji, politiķi un citi ievērojami darboņi. Viņu vidū bija arī miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns, kas izcilo koncertprogrammu ieradās baudīt kopā ar pavadoni, kas, visticamāk, ir viņa jaunā mīļotā sieviete.


Žurnāls "Privātā Dzīve" bija piefiksējis, ka jaunais pāris jau kopā apmeklēja Purvīša balvas 2021 pasniegšanas ceremoniju 11. jūnijā. Turklāt abi bija tērpušies saskaņoti - dāmai esot bijusi debeszila mežģīņu kleita, bet Zuzānam - zils uzvalks.

Iepriekš ziņots, ka Jānis un Dina Zuzāni maija izskaņā paziņoja par šķiršanos pēc 40 gadu kopdzīves. "Esam vienojušies, ka pēc šķiršanās paliksim labi draugi, jo mūsu laulībā ir dzimušas divas meitas," norādīja Zuzāns.


Zuzānu pāris apprecējās 1986. gadām taču bija kopā jau piecus gadus iepriekš. Abu attiecībās ir dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne.


Pavisam nesen “Dienas Bizness” Zuzānu atkal atzīmējis Latvijas 100 bagātāko cilvēku sarakstā.


Savukārt “Lursoft” dati liecina, ka starp Dinu un Jāni Zuzāniem 2010. gadā noslēgts laulības līgums, kas paredz visas mantas šķirtību.

Foto no Facebook.com.

Uzziņai:

Jānis Zuzāns (1957, Rīga), spēļu biznesa īpašnieks, kolekcionārs, mecenāts.

1976-1979 — dienests PSRS jūras kara flotē.

1979-1982 — elektromehāniķis uz jūras kuģiem.

1982-1988 — inženieris-elektriķis Neorganiskās ķīmijas institūtā.

No 1991 — valstī pirmā kazino “Latvija” direktors.

No 1994 — firmas “J. Un M.Co” līdzīpašnieks un direktors.

No 1997 — “Admirāļu klubs” līdzīpašnieks un direktors.

1999 dibinājis firmu “Forums”, bet pēc gada — “Alfor”, kurai tagad pieder spēļu zāļu “Fenikss” tīkls.