Publicēts 1.04.2021. plkst. 19:00*

Ekskluzīvā telefonintervijā portālam Vipi.tv dziedātāja Samanta Tīna ar asarām acīs atzinusies, ka ar brīvu un atvieglotu sirdi atsakās no piedalīšanās Eirovīzijā Roterdamā un lūdz piedošanu latviešu tautai par nodarīto morālo kaitējumu ar savu ne sevišķi tiklo un ne īpaši latviešu tautai patīkamo videoklipa demonstrāciju valsts sabiedriskajā televīzijā.

Savukārt mūziķis, aktieris un pasākumu vadītājs Kaspars Pudniks portālam Vipi.tv atklāja, ka personīgi veicis attālinātu dāvinājumu Samantai Tīnai, - proti, uzdāvinājis māksliniecei 3000 eiro dārgas GUCCI/NEW-BRANDING brilles, lai viņa turpmāk varētu ieraudzīt to, ko redz visa sabiedrība, taču pati iepriekš nav saredzējusi.


Tomēr Samanta Tīna Poļakova nav bijusi ar pliku roku ņemama un uzreiz mēģinājusi pierunāt Kasparu Pudniku "atlaist slūžas" un atsaukt kādu iniciatīvu. Tāpat Samanta Kasparam arī piedāvājusi Eirovīzijas dziesmu koncerta šovā bohēmiskajā Nīderlandes pilsētā Roterdamā uzstāties kopā ar viņu uz vienas skatuves un izjust 3 minūšu kaifu visas pasaules priekšā.


Tikmēr pazīstamais mūziķis un kāzu vadītājs Kaspars Pudniks šo piedāvājumu kautrīgi atteicis, jo viņam un viņa komandai šajos maija datumos jau ir sen iepriekš rezervēti pasākumu vadīšanas pienākumi Latvijā, - kā zināms, izsludinātā Ārkārtējā situācija mūsu valstī beidzas jau 2021. gada 7. aprīlī, un mēs visi pamazām atgriežamies normālajā dzīvē.


FOTOGALERIJĀ DAŽI SKANDALOZI KADRI NO VIDEO KLIPA, KURŠ IZREKLAMĒTS VISĀ PASAULĒ.



* Šī ir 1.aprīļa joku ziņa un tajā nav neviena patiesa fakta. Visiem lasītājiem novēlam priecīgu Vispasaules Joku dienu un, protams, priecīgas Lieldienas jeb pēc kāda klasiķa teiktā: Lieldienās rādīsim viens otram savas olas vienas mājsaimniecības ietvaros! :))


Raksts pirmoreiz publicēts portālā Vipi.tv.


*******************************************************************


Uzziņai! - tas, kas atbilst patiesībai:


Samantas Tīnas neķītrā videoklipa skandāls izvēršas plašumā. 2021. gada 1. aprīlī plkst. 16:00 platformā Manabalss.lv savākti jau 1375 paraksti. Nobalsot iespējams šeit.

Iniciatīvas autors ir mūziķis, aktieris un pasākumu vadītājs Kaspars Pudniks.

2021. gadā pirmoreiz radusies situācija, kad Latvijas pārstāvji dodas uz Eirovīzijas dziesmu konkursu ar tādu dziesmu, par kuru vispār nav balsojuši Latvijas iedzīvotāji. Ja balsojums būtu noticis, Latvijas sabiedrība, visticamāk, būtu izvēlējušies citu dziesmu un vizuālo tēlu.


Jo pēkšņi kādā vakarā LTV pārraidītais Samantas Tīnas videoklips Eirovīzijas dziesmai "The Moon Is Rising" raisīja šoku latviešu tautā. Tika pārmests videoklipā redzamais vēstījums sabiedrībai, kurā Samantas komanda atklāti propagandē LGBT vērtības - uz lūpām skūpstās sievietes, piedalās transpersonas, pārspīlēts seksisms tērpos un tamlīdzīgi - skatiet bilžu galerijā.

Šāda situācija ir radījusi lielu vilšanos skatītājos un konkursa atbalstītājos. Tāpēc lielais vairums sabiedrības uzskata, ka šāds priekšnesums nedara godu un nepārstāv Latvijas valsti un ka tam nav sabiedrības atbalsta. PARAKSTĪTIES VAR ŠEIT

Pilns iniciatīvas teksts -

"LATVIJA EIROVĪZIJĀ – PAR SABIEDRĪBAS LĪDZDALĪBU LATVIJAS TĒLA VEIDOŠANĀ

Aicinām noteikt nemainīgu kārtību, kas garantē pastāvīgu sabiedrības līdzdalību, izvēloties Latviju pārstāvošo dziesmu Eirovīzijas dziesmu konkursā. Latvija šajā konkursā ir piedalījusies jau 20 gadus pēc kārtas un piedāvājusi pasaules skatītājiem kvalitatīvākos priekšnesumus un skaistas dziesmas. Tāpat kā mēs lepojāmies par "Prāta Vētru", par Mariju Naumovu, Intaru Busuli un citiem lieliskiem māksliniekiem, mēs vēlamies būt lepni par Latvijas pārstāvi, dziesmu un vizuālo tēlu arī turpmāk.

Skatītāju balsojums ir šā konkursa nozīmīga sastāvdaļa, un tā tam ir jāpaliek arī atlases kārtā. Konkursa rīkotājs Eiropas Raidorganizāciju apvienība (European Broadcasting Union) ir noteikusi brīvu kārtību, pēc kādas katra valsts izvēlas savu pārstāvi un dziesmu. Tāpēc šai procedūrai ir iespējama arī formāla pieeja, kuru šoreiz arī izvēlējās Latvijas Televīzijas vadība.

Līdz ar to Latvijas pārstāvis dodas uz konkursu ar tādu dziesmu, par kuru vispār nav balsojuši Latvijas iedzīvotāji. Ja balsojums būtu noticis, Latvijas iedzīvotāji, visticamāk, būtu izvēlējušies citu dziesmu un vizuālo tēlu. Šāda situācija ir radījusi lielu vilšanos skatītājos un konkursa atbalstītājos. Tāpēc uzskatām, ka šāds priekšnesums nepārstāv Latviju un ka tam nav sabiedrības atbalsta.

Lai novērstu gadījumus, kad uz Eirovīzijas dziesmu konkursu dodas tāda dziesma, kas nav saņēmusi atbalstu balsojumā un lai garantētu sabiedrības līdzdalību Latvijas tēla veidošanā, aicinām nostiprināt nemainīgu kārtību, kādā katru gadu skatītāju balsojumā tiek izraudzīta dziesma Eirovīzijas dziesmu konkursam un kā par Latvijas nodokļu maksātāju naudu tiek veidots Latvijas tēls. Latvijas pārstāvim un dziesmai ir obligāti katru reizi jāsaņem Latvijas skatītāju balsis.

Tāpēc aicinām Saeimas atbildīgo komisiju sadarbībā ar iesaistītajām pusēm izveidot un nostiprināt nemainīgu kārtību, kas garantē skaidru sabiedrības izvēli turpmākai Latvijas tēla veidošanai starptautiskajā Eirovīzijas konkursā.

Sabiedrības ieguvums no tā būs novērsta iespēja, ka uz Eirovīzijas dziesmu konkursu dodas tāda dziesma, kas nav saņēmusi atbalstu sabiedrības balsojumā. Tāpat šādi tiks garantēta sabiedrības līdzdalība Latvijas tēla veidošanā."

LASIET ARĪ: Par mūsu, nodokļu maksātāju naudu! Samanta Tīna un LTV iespļauj ģīmī latviešu tautai, ģimenēm un bērniem


PIEAUGUŠAJIEM! PĒC DAUDZIEM GADIEM PUBLISKOTS PILNS NECENZĒTS EROTISKAIS VIDEO: Samanta Tīna uz galda. Necenzēts video. Kailas krūtis un īpaši niecīgi stringi