Radio balss un televīzijas seja Māris Grigalis aizejošo 2015. gadu raksturo kā enerģijas pārpilnu un ražīgu. Protams, tā būtiskākais notikums ir jaunumi par ģimenes pieaugumu, kā vēsta portāls Skaties.lv.

Radio Star FM balss, LNT seja, kā arī prasmīgs pianists Māris Grigalis parasti horoskopos ieklausās. “Man patīk horoskops, un es zinu, ka Vērša zīmei ir diezgan precīzi lietas, ko pasaka, un tiešām tā arī varētu būt,” atzīst Māris, kurš dzimis 23. aprīlī.

Astroloģe Rita Riekstiņa 2014. gada izskaņā vēršiem prognozēja ļoti emocionālu gadu. “Vērsi jau nav grūti sakaitināt. Papurini priekšā ko sarkanu, un viss notiek! Ļoti atbilstoši, ļoti pareizi,” šodien astroloģes teikto apstiprina Vērša zīmē dzimušais Grigalis.

Darba ziņā astrologs Andris Račs Vēršiem prognozēja ļoti mierīgu gadu. Grigalis oponē, jo īpaši decembra mēnesis bijis rosīgs. Šogad darbs sagādājis gana daudz izaicinājumu, tostarp mainījies Māra radio Star FM ētera laiks.

Grūti teikt, vai pie vainas Bez Tabu žurnālista Artūra Špaka romantiskā klavierspēle fonā vai astrologa Edija Spāres precīzais paredzējums, bet Māris nolemj izstāstīt jaunumus, kurus līdz šim turējis slepenībā.

“Mums ģimenē būs pieaugums. Es domāju, ka tas ir droši vien pierādījums tam, kas ir šī horoskopa iedaļa – mīlestība, ka tiks sakārtotas ģimenes šūniņa un viss,” atklāj Grigalis, kurš jau audzina vienu puiku.

“Es ļoti novēlu visiem nākamo, Pērtiķa, gadu izdzīvot enerģijas pārpilni! Protams, brīžos arī sirdsmieru! Un lai izdodas viss gan ģimenē, gan darbos!” Jaunā gada gaidās saka Māris.